به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تیمی از محققان نشان دادند عصاره توت فرنگی موجب توقف گسترش سلول های سرطان سینه رشدیافته در لابراتوار شد، حتی زمانیکه سلول های سرطانی در موش ها تزریق شدند.
با این حال محققان تاکید دارند این یافته ها و همچنین یافته های مطالعات قبلی با استفاده از مدل های حیوانی بوده و هنوز در مورد انسان ها ثابت نشده است.
ماریزیو باتینو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این نتایج بدون شک برای فهم تاثیرات احتمالی توت فرنگی بر سرطان سینه و مکانیسم های مولکولی دخیل در آن معتبر هستند، اما باید با مطالعات کلینیکی و اپیدمیولوژیکی تکمیل شوند تا تایید شود که آیا در انسان ها هم تاثیرات مثبت همانند تاثیرات مشاهده شده در موش ها تجربه شده است.»
دانشمندان سلول های سرطان سینه را در معرض غلظت های گوناگون توت فرنگی از نوع آلبا که در ایتالیا می روید برای مدت زمان های ۲۴، ۴۸ و ۷۲ ساعت قرار دادند.
نتایج نشان داد رشد سلول ها قبل از ورود به چرخه تقسیم و گسترش متوقف شد.
بعد از آن، به موش های ماده یک ماهه رژیم غذایی استاندارد یا رژیم غذایی همراه با عصاره توت فرنگی داده شد. حدود یک ماه بعد، به موش ها سلول های سرطان سینه به شدت تهاجمی تزریق شد.
در نهایت پنج هفته بعد، محققان تومورها را از موش ها خارج کرده و دریافتند رژیم غذایی غنی از توت فرنگی موجب توقف گسترش سلول های سرطانی به بافت سالم جانبی شد.
به گفته باتینو، «ما همچنین شاهد کاهش چشمگیر وزن و حجم تومور هم بودیم.»