به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مظفری، جانشین بسیج دانشجویی واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد در نشست خبری اعضای شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاد تهران گفت: حمایت رسانه های معاند و بیگانه مانند بی بی سی فارسی و آمد نیوز از مقام رسمی کشور در انتخابات پیش رو بی درنگ نشان از حمایت شبکه های تبلیغاتی جهان سلطه و اشرافیت بر پابرهنگان و مظلومان دارند و کاش افراد آزاده این واقعیت تلخ را ببینند.
وی با بیان اینکه منتظر ابراز برائت روحانی از حمایت لندن نشینان هستیم، افزود: امروز ما با پدیده ای به نام اشرافیت مدرن که در بدنه دولت مسئولانی با اعمال خود مانور تجمل می دهند و افرادی که در حال خدمت به اشرافیت بدنه خود هستند، مواجه ایم.
جانشین بسیج دانشجویی واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه امام خمینی در دهه 60 بر ساده زیستی مسئولان تاکید داشتند و همواره با ادبیاتی همچون سرمایه داران ظلم صفت آنها را محکوم می کردند، گفت: امام می گفتند ما نباید تصور کنیم که مرفهان بی درد و سرمایه داران مسیر مبارزه را با ما طی می کنند و کسانی که چنین تصوری دارند با الفبای مبارزه بیگانه هستند.
مظفری ضمن اشاره به ویژگی های اشرافیت مدرن که مدیران نئولیبرال نمایندگان آنها هستند، تصریح کرد: فاصله عظیم بین دولتمردان، مدیران و کسانی که از این رانت بهره مند هستند با مردم عادی در اشرافی گری مدرن نمود یافته است در واقع در این وضعیت مدیران مردم را غریبه می دانند و فرار از شفافیت یکی دیگر از ویژگی های آنهاست به گونه ای که می توان فرار از پخش زنده مناظرات را از اقدامات آنها دانست که خوشبختانه این تصمیم لغو شد.
وی اضافه کرد: فاصله ای که مدیران اشرافی گری مدرن از مردم دارند باعث می شود که مسئولان در تصویب قوانین به درآمد میلیونی خود نگاه کنند و درآمد مردم را در نظر نگیرند. در واقع وقتی مسئولان در اتاق خود را ببندند و از مردم فاصله بگیرند و به مشکلات آنها توجه نکنند این مسئول نمی تواند همدل و هم زبان مردم باشد.
جانشین بسیج دانشجویی واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد با بیان اینکه وقتی مسئولی در بالاترین و بهترین نقاط شهر در کاخ های ویلایی زندگی می کند نمی تواند دغدغه های اجاره نشین های با اجاره های بالا و درآمدهای کم پایین شهر را درک کند، افزود: اینها همان مسئولانی هستند که اگر بیماری برای آنها پیش بیاید به دلیل داشتن بیمه های طلایی، تکمیلی و پزشک خانوادگی هیچ غصه ای ندارند به همین دلیل درد نداشتن هزینه خرید داروی سرماخوردگی پدری برای بچه اش را نکشیده اند و نمی توانند مردم را بفهمند.
وی با اشاره به اینکه غریبگی بین مردم و مسئولان باعث می شود که مدیریت اشرافی برای ادامه حیات خود چون به مردم تکیه ندارد به قدرت های بزرگ و نظام جهانی وابسته شود، تصریح کرد: وقتی فضای اشرافی حاکم شود عدالت، پایگاه مردمی نظام، هویت مردمی و استقلال از بین می رود و یک نظامی باقی می ماند که نه اسلامی، نه انقلابی و نه آرمانی است.
مظفری با تاکید بر اینکه باید فاصله طبقاتی بین مسئولان و مردم شکسته شود، تصریح کرد: برای این مهم نیاز به ساختارشکنی سیکل معیوب موجود در بدنه مدیران لیبرالیسم هستیم مدیرانی که به طبقه خاص اجازه رانت خواری و سرمایه اندوزی را داده و به خصوصی سازی به نفع دوستان راضی بودند.
وی بیان کرد: در حالی که رهبری در خصوصی سازی تاکید جدی بر روی بخش های متوسط و کوچک دارند و بارها این مسئله را مطرح کردند اما نقطه مقابل این نگاه نئولیبرال ها هستند که خصوصی سازی را اصلا مشارکت بخش متوسط و کوچک نمی دانند بلکه برای آنها گرانیگاه های اقتصاد سرمایه بزرگی است و آنها نیز انحصاری هستند؛ لذا در هر کشوری نئولیبرال ها سعی می کنند که کانون های اقتصادی را در دست بگیرند مثلا مسئول اتاق بازرگانی باید پسران آقایان باشند و یا مناطق آزاد را در دست بگیرند.
جانشین بسیج دانشجویی واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد گفت: این مدیران با داشتن امکانات ویژه و حقوق های نجومی بر روی اقتصاد کشور خیمه زده و با زد و بند دست به غارت می زنند. این انتخابات فرصت بزرگی برای تغییر است؛ بنابراین در واقع باید با برجسته کردن شعارهای عدالت طلبانه و جنگ فقر و غنا مبارزه با مدیریت فاسد اشرافی گری و بازگرداندن ریل های قوه مجریه به مسیر انقلابی گری، ساده زیستی و عدالت طلبی این تغییر را ایجاد کرد.