آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۱۵۳
دکتر حسن عباسي در دانشگاه شهرکرد-3:

جرم محسن رضایی کمتر از موسوی و کروبی نیست

رئيس مركز بررسي‌هاي دكترينال امنيت بدون مرز ضمن انتقاد از مواضع و عملکرد دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: محسن رضايي همان قدر در حوادث بعد از انتخابات سهم داشت كه موسوي داشت و به همان نسبت شريك است.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد، شب گذشته در پايان همايش «عبور از فتنه» كه به همت بسيج دانشجويي دانشگاه شهركرد برگزار شد، دانشجوي منتسب به انجمن اسلامي تعليقي دانشگاه شهركرد ضمن حمايت جدي از برخي اعضاي مجمع تشخيص مصلحت نظام از جمله محسن رضايي، با داد و فرياد سوالاتي را در زمينه سابقه رضايي مطرح كرد.

عباسي با استناد به بيانات حضرت امام(ره) مبني بر اينکه ميزان حال فعلي افراد است، خاطرنشان كرد: شما كروبي و موسوي را نيز ممكن است ارزشي خطاب كنيد، اما رضايي همان قدر در حوادث بعد ا زانتخابات سهم داشت كه موسوي داشت و به همان نسبت شريك است.

وي با بيان اينكه «كسي از محسن رضايي ميانجيگري نخواست»، تاكيد كرد: رضايي بايد براي خاموش كردن آشوب، موضعي شفاف و مخالف موضع موسوي مي‌گرفت، اما هنوز از مواضع بعد از انتخابات خود برنگشته است و با نامه ‌اي كه به مقام معظم رهبري نوشت و با زمينه‌ سازي هاي موسوي به همراهي هاشمي رسما موضع خود را مشخص كرده است.

عباسي تصريح كرد: نبايد فراموش كرد كه رضايي يك ضلع از سه ضلع مانمي‌توانيم، بوده است و وي كه ادعاي اصولگرايي مي‌كند بايد مي‌گفت «انتقاد دارم ولي چون دشمن سوء استفاده مي‌کند، خود را كنار مي‌كشم.»

رئيس مركز بررسي‌هاي دكترينال امنيت بدون مرز در پاسخ به هوچي‌گري و دادوفريادها و حرف‌هاي بي‌منطق اين دانشجو كه بامخالفت شديد دانشجويان مواجه شد، يادآور شد: ده سال است با روسا و دانه‌درشت‌هاي اين اقليت مناظره مي‌كنم ولي وقتي ديدند حرفي براي گفتن ندارند به دامن غرب پناهنده شدند و اين سر و صداها و شانتاژها از طرف اين گونه افراد طبيعي است.

بر اساس اين گزارش، در پايان سخنراني و پرسش و پاسخ دانشجويان با دكتر حسن عباسي،  دانشجويان ضمن ابراز رضايت و خوشحالي از اين برنامه، دکتر عباسي را بشدت تشويق کردند./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار