کد خبر:۶۰۲۴۰۸
خدایی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

مشکل سیستمی در آزمون ارشد مهندسی کامپیوتر وجود ندارد/ تصمیم نهایی سازمان سنجش به نفع داوطلبان خواهدبود

رئیس سازمان سنجش گفت: از دید سازمان سنجش در آزمون کارشناسی ار شد مهندسی کامپیوتر، از لحاظ سیستمی مشکلی وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو جمعی از داوطلبین آزمون کارشناسی ارشد رشته کامپیوتر گرایش های معماری، نرم افزار و شبکه و رایانه بعد از شرکت در آزمون به علت وجود تفاوت هایی با آزمون سال گذشته نسبت به شرایط آزمون اعتراض کرده و از مسئولین سازمان سنجش و وزارت علوم درخواست کردند برای مشکلات پیش آمده چاره اندیشی نمایند.

 

این داوطلبان به تغییر ناگهانی گرایش‌ها نزدیک کنکور بدون اطلاع رسانی قبلی، عدم برقراری عدالت بین گرایش رشته هوش مصنوعی و سایر گرایش ها و عدم اطلاع رسانی قبلی در مورد دفترچه تخصصی و اینکه حتی سر جلسه مراقبین بعضا اعلام کرده اند دفترچه تخصصی بعدا می آید و برخی از دانشجویان نرم افزار و معماری و شبکه تخصصی را اصلا نزدند تا دفترچه تخصصی به آنها داده شود، اعتراض داشتند.

 

در این باره سراغ خدایی، رئییس سازمان سنجش و آموزش کشور رفتیم و مسائل دانشجویان را از ایشان پیگیر شدیم؛


خدایی پیرامون یک دفترچه‌ای شدن آزمون کارشناسی‌ارشد رشته مهندسی کامپیوتر و عدم اطلاع رسانی قبلی به داوطلبان در این خصوص گفت: امسال نیز دو دفتر چه به داوطلبین داده شده که محتوای دفترچه دوم در دفترچه اول آمده است و صرفا سوالات تخصصی گرایش هوش مصنوعی به شکل دفترچه ای جداگانه در اختیار داوطلبین قرار داده شد.

 

رئیس سازمان سنجش در پاسخ به اعتراض داوطلبان پیرامون اینکه در برخی حوزه‌ها مراقبین امتحانی با بیان این که دفترچه دوم در راه است و ایشان را به اشتباه انداختند گفت: در دفترچه پنج سرفصل، و 195 دقیقه زمان برای پاسخگویی به آنها وجود داشت. داوطلبین قطعا با سرفصل های دروس خود آشنا هستند و این توجیه قابل قبول نیست. تنها نکته ی مورد بحث، زمان بیشتری است، که در اختیار داوطلبین گرایش سوم(هوش مصنوعی) قرار داده شده؛ که به دلیل اینکه رقابت بین افراد این گرایش و سایر گرایش ها رخ نمی دهد تغییری در نتیجه آزمون ایجاد نمی کند.

 

 

وی در پایان با اشاره به تمهیدات سازمان سنجش برای رسیدگی به اعتراضات داوطلبان اظهار داشت: از دید سازمان سنجش در آزمون، از لحاظ سیستمی مشکلی وجود ندارد، منتهی پس از مطالعه پاسخنامه‌ها، باید بررسی شود چند نفر  به شکل مشترک و چند نفر صرفا در گرایش سوم آزمون داده اند، بعد از بررسی نتایج و شواهد مدعای تاثیرگذاری این تفاوت زمانی بر نتیجه ی آزمون و اینکه آیا به اصل رقابت صدمه ای وارد خواهد شد یا خیر تصمیم نهایی خود را به گونه ای خواهیم گرفت که به نفع داوطلبین باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
وب گرد
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۳
یعنی کلا 6 تا تست از 140 با عنوان شبکه داده بودن
یعنی ما ای که شبکه ایم حزو آدم حساب نمی شدیم
تازه دفترچه تخصصی که فقط هوش مصنوعی و روباتیکز بود
0
0
دوست
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۳
دانشجو ها موش آزمایشگاهی نیستن که هر ایده ای رو بدون کار کارشناسی رویشان امتحان کنید! یه مشت بی سواد سالهاست دارن برای آینده دانشجوها تصمیم میگیرند...
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار