کد خبر:۶۰۳۸۹۲
حال و هوای انتخاباتی دانشگاه‌ها؛

شاخص‌های کاندیدای تراز انقلاب در پرسش و پاسخ‌های دانشجویی امروز

برنامه‌های جذاب دانشگاه‌های کشور، امروز در قالب کرسی‌های آزاداندیشی، تریبون آزاد، نشست‌های بصیرتی و مناظره برگزار می‌شود.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، برنامه‌های جذاب دانشگاه‌های کشور، امروز و فردا در قالب کرسی‌های آزاداندیشی، تریبون آزاد، نشست‌های بصیرتی و مناظره برگزار می‌شود.

 

تریبون گفت و گوی دانشجویی با موضوع انتخابات ریاست جمهوری؛ بایدها و نبایدها در دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) برگزار می شود.

 

تریبون آزاد دانشجویی با موضوع چرا در انتخابات شرکت کنیم؟ در موسسه آموزش عالی کاویان برگزار می شود.

 

برنامه ای با موضوع وضعیت فعلی اقتصاد ایران با حضور حجت الله عبدالملکی در دانشکده ادبیات برگزار می شود.

برنامه ای با عنوان شاخص های کاندیدای تراز انقلاب با حضور ستار هدایتخواه در امفی تئاتر شهید چمران برگزار می شود.

تریبون آزاد رابطه دین و سیاست به همت بسیج دانشجویی دانشگاه سمنان برگزار می شود.

برنامه ای با حضور حسن عباسی، رئیس مرکز بررسی های دکترینال در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می شود.

مناظره ای با موضوع «رئیس جمهوری می خواهیم که ...» با حضور اساتید دانشگاه برگزار می شود.

برنامه ای با عنوان کافه انتخبات با حضور نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس برگزار می شود.

همایش بزرگ انقلابیون جوان با حضور علیرضا پناهیان در دانشگاه شیراز برگزار می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار