آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۴۲۲۳

ایرانول و پتروناس تفاهم‌نامه مشترک امضا کردند

مدیران عامل شرکت نفت ایرانول و پتروناس مالزی به منظور تولید مشترک روغن‌های موتوری، صنعتی، دریایی و گریس جهت عرضه به بازار ایران و منطقه تفاهم‌نامه امضا کردند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عیسی اسحاقی مدیرعامل شرکت نفت ایرانول در حاشیه بیست و دومین نمایشگاه بین المللی نفت ، گاز، پالایش و پتروشیمی با اشاره به این مطلب گفت: براساس تفاهم نامه امضا شده شرکت پتروناس که جزء شرکت های برتر دنیا در تولید انواع روانکار است و تائیدیه برخی از بهترین خودروسازان جهان را داراست، با انتقال دانش فنی و تکنولوژی در تولید انواع روانکارهای با کیفیت و استانداردهای جهانی با ایرانول همکاری می کند.

 

وی با اشاره به سیاست ایرانول مبنی بر کاهش خام فروشی روغن پایه و افزایش تولید محصول نهایی گفت: خوشبختانه در  سال گذشته با کاهش 30 درصدی خام فروشی مقدار فروش محصول نهایی را به 30 درصد افزایش و سهم بازار محصول نهایی ایرانول را حدود 5 درصد افزایش دادیم.

 

اسحاقی ابراز امیدواری کرد با همکاری پتروناس بتوانیم علاوه بر تامین نیاز بازار داخلی از خروج ارز جلوگیری و صادرات محصول نهایی را نیز افزایش دهیم تا در راستای افزایش تولید و اشتغال گام برداریم .

 

مدیرعامل شرکت نفت ایرانول با اشاره به افزایش مقدار صادرات محصول نهایی در سال 95 نسبت به سال 94 ، به شکستن رکورد صادرات این شرکت در سال 95  اشاره کرد و گفت: با بازسازی کامل آبادان پس از 36 سال در سوم خرداد همزمان با سالروز آزاد سازی خرمشهر تولید روغن الوند در این منطقه آغاز و آبادان به عنوان پایگاه صادراتی محصولات نهایی تبدیل و در راستای افزایش صادرات محصول نهایی اقدام خواهد شد .

 

اسحاقی بهره برداری از خط ریلی به منظور حمل محصولات صادراتی ، بازسازی آبادان پس از 36 سال و پایانه صادراتی ماهشهر با ظرفیت 25 هزار تن را در نیمه اول سال جاری از مهم‌ترین طرح های این شرکت ذکر کرد و ابراز امیدواری نمود با بهره برداری فاز اول واحد موم گیری (که موجب افزایش 11 میلیون لیتری روغن پایه و کاهش چشمگیر روغن موجود در اسلک وکس می شود) تا پایان سال جاری گام های جدی برای تولید و صادرات برداریم .

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار