به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا ملکزاده در حاشیه سی و سومین کنگره رادیولوژی ایران اظهار داشت: حوزه رادیولوژی در کشور ما نسبت به سایر رشتهها کمی عقبتر بوده و با توجه به سابقه 50 ساله این رشته باید حجم تولیدات علمی در حوزه رادیولوژی بیشتر شود.
وی اضافه کرد: استفاده از منابع بخش خصوصی در حوزه رادیولوژی حائز اهمیت بوده و نباید مورد غفلت دوستان در این حوزه قرار گیرد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از راهاندازی کمیته اخلاق پژوهش در دانشگاههای علوم پزشکی کشور خبر داد و گفت: بر اساس این مسئله هر طرح پژوهشی لازم است یک کد اخلاقی را دارا باشد.
ملکزاده در پاسخ به سوالی مبنی بر تأثیر امواج الکترومغناطیس در سلامت انسان گفت: این امواج انواع مختلف ضعیف و شدید داشته که تأثیر آن بر روی حیوانات و در محیط آزمایشگاهی انجام شده است.
وی با بیان اینکه این امواج به طور کلی برای سلامتی مضر است،گفت: وزارت بهداشت مسئولیت دارد که این عوامل خطر و تأثیرگذار در سلامت بدن را مشخص و اعلام کند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت:از دید من امواج پارازیت برای سلامتی مضر است و باید تعطیل شود، ما آمارهایی در این زمینه داریم و اعلام کردهایم کمیتهای در این زمینه تشکیل شده تا اقدامات لازم صورت گیرد.
ملکزاده در ادامه با بیان اینکه در بخش تحقیقات در کشور پیشرفتهای خوبی صورت گرفته، افزود: از نظر نیروی انسانی جوان محقق وضعیت بسیار مطلوبی داریم و گاهی 7 برابر کشورهای دیگر است.
وی افزود: وزارت بهداشت زیرساختهای لازم را برای پیشبرد تحقیقات علمی در کشور در نظر گرفته به طوریکه اگر طرح تحقیقاتی خوب باشد بودجه نیز به آن اختصاص میدهیم.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: امیدواریم طی سالهای آینده جهشهای زیادی در راستای توجه به تحقیقات و فناوری انجام گیرد.