کد خبر:۶۰۵۶۸۴
زری‌باف در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

فرافکنی مهم‌ترین استراتژی دولت روحانی است/ معیشت مردم را چهار سال معطل برجام کردند؛ هر روز دریغ از دیروز

رئیس مرکز مطالعات و مبانی مدل‌های اقتصادی گفت: آقای روحانی مدام می‌گویند ما تورم نداریم؛ مشخص است وقتی اقتصاد در کشور خوابیده باشد تورمی هم در کار نخواهد بود!
مهدی زری‌باف رئیس مرکز مطالعات و مبانی مدل‌های اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خصوص عملکرد نامزدهای دولتی در مناظره و ارزیابی آن گفت: به‌طورکلی مناظره خوب نبود و شیوه‌ای که مسئولین دولتی جمهوری اسلامی ایران پیش گرفته‌اند فرار از پاسخگویی بود. این دولت سعی در سیاه نمایی مطلق از دولت قبل دارد و نشان دادن بهشتی که هم‌اکنون در آن هستیم. فرافکنی مهم‌ترین استراتژی دولت آقای روحانی است. متأسفانه چیزی که از سوی دولت در حال عادی شدن است آمارهای غلطی است که ارائه می‌دهند که واقعاً عجیب‌وغریب است.


وی ادامه داد: باید از آقای روحانی پرسید این مستندات آمارها را از کجا آورده‌اند این زشت است که مسئولین دولتی این‌قدر حرف‌های چپ و راست می‌زنند و بعضاً سعی در عوام‌فریبی مردم دارند. واقعیت جامعه این است که ما در رکود وحشتناکی به سر می‌بریم. یکی از آمارهای دروغی که در مناظره گرفته شد همان بحث ده میلیارد دلار سرمایه‌گذاری که آقای جهانگیری گفتند و دروغ محض است، یکی دیگر از مشکلات موجود در دولت یازدهم اشرافیت درآن است و در کل این دولت دولت مردمی نیست و نگاهش خیلی به غرب است.


استاد دانشگاه امام صادق در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: کاملاً واضح و مبرهن است که آقای روحانی در این مناظره سعی داشتند مسئله قاچاق را خیلی عادی در دنیا جلوه دهند این نگاه کاملاً براساس تئوری‌های غربی چیده شده است و متأسفانه به‌وفور در دولتمردان آقای روحانی دیده می‌شود. ایشان هیچ اعتقادی به تفکر اسلامی و الگوهای بومی و توانمندی‌های داخلی ندارند خب مسلماً چنین کسی نمی‌تواند ملی باشد نکته‌ای که به آن اشاره کردم بسیار دردآور است چراکه بعد از انقلاب جمهوری اسلامی ما مشکلات زیادی را پشت سر گذاشته‌ایم رئیس‌جمهور حتی حل مشکل اشتغال جوانان این مملکت را در گردشگری می‌بیند. این نشان می‌دهد متأسفانه خودمان را باور نداریم.
 
 
زری‌باف با تأکید براینکه دولت قبل در این مناظرات از سوی آقای روحانی و جهانگیری مظلوم واقع‌شده‌اند افزود: تمامی تقصیرات از جانب آقای جهانگیری و روحانی در مناظرات به گردن دولت قبل انداخته شد که این به دور از اخلاق و انصاف است حتی آقای روحانی سعی دارد باتدبیر خود افرادی که هم‌اکنون نامزد انتخاباتی هستند را منتسب به دولت قبل کند. آقای روحانی در این مناظرات واقعاً از جهت بداخلاقی نمره بیست گرفت آقای روحانی تورم را مدام به دولت قبل منصوب می‌کند درحالی‌که تورم در دولت آقای احمدی‌نژاد محصول تحریم‌ها و شوک‌های نفتی بود. آقای روحانی سعی دارند آمار تورم را در دولت قبل بالا نشان دهند و به مردم بقبولانند که در دولت خودشان این رقم کاهش داشته است.  


وی گفت: تورم که در حال حاضر در جامعه محصول رکود است آقای روحانی مدام می‌گویند ما تورم نداریم خب مشخص است وقتی اقتصاد در کشور خوابیده باشد تورمی هم در کار نخواهد بود آقای روحانی نباید ادعا کند که کنترل تورم می‌کند.


زری‌باف در خصوص بحث رونق در جامعه بیان داشت: وقتی دولت همه‌چیز را به صادرات نفت گره می‌زند مشخص است که همه‌چیز به خاطر کاهش صادرات نفت در کشور پایین خواهد آمد رفتار آقای روحانی یک رفتار بچه‌گانه است یعنی گویی مردم را بی‌سواد و کم‌عقل پنداشتند و مدام با آمار بازی می‌کنند تا حرف خود را به کرسی بنشاند.
 
 
وی در پاسخ به این سؤال که علت فرافکنی و طرح موضوعات حاشیه‌ای از جانب رئیس‌جمهور چه بوده است گفت: آقای روحانی در مناظره مثل بچه‌ای بود که مشق خود را ننوشته و می‌ترسد معلم دعوایش کند به خاطر همین دروغ می‌گوید اگر ایشان واقعاً کارنامه مثبتی داشت الان برای همه مردم روشن بود. ایشان سه سال تمام فقط و فقط حرف از برجام زد و مردم را علاف برجام کرد ما سر برجام کلی خسارت دیدیم. هیچ‌کدام از شرایط طرف مقابل اجرایی نشد، کشور قفل شد و تحریم‌ها برداشته نشد.


رئیس مرکز مطالعات و مبانی مدل‌های اقتصادی در خصوص این‌که واکنش افکار عمومی به این فرافکنی‌ها چه خواهد بود گفت: واکنش‌ها متفاوت است یک عده در جامعه از ایشان دفاع می‌کنند در روزنامه‌ها و شبکه‌های مجازی و قدرت‌هایی که در جامعه در دست ایشان است همه برای دفاع از ایشان برخواستند، نظر این افراد از جامعه را نمی‌توان تغییر داد و همین خواهد بود. اما دسته دوم مردم محرومی هستند که در این چهار سال واقعاً بیچاره شده‌اند و مسلماً از عملکرد و برخورد آقای روحانی ناراحت هستند. دسته سوم افرادی هستند که هنوز تصمیم قطعی خود را برای اینکه به چه کسی رأی بدهند نگرفته‌اند و براساس آنچه در مذاکرات گفته شد تصمیم نهایی‌شان را خواهند گرفت ولی به‌هرحال ما در این چهار سال دولت خوبی نداشتیم به طور مثال قرارداد ipc که در این دولت بسته شد بدتر از ترکمن چای بود، بحث سند ۲۰۳۰ یکی دیگر از فجایع این دولت است که به نظرم این‌ها برجام دو و سه بود به هر حال تاریخ قضاوت خواهد کرد و من به‌هیچ‌وجه صلاح به ادامه کار این دولت نمی‌بینم.


وی در پاسخ به این سؤال که آیا توضیحات دولتی‌ها توانست در مناظره به‌اندازه کافی در حوزه معیشت و مسائل اقتصادی دغدغه‌های مردم را مرتفع کند خاطرنشان کرد: این دولت کاری به دغدغه‌های مردم نداشت و در تمامی این چهار سال سعی کرد ضعف‌های خود را به گردن دولت‌های قبل بیندازد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار