کد خبر:۶۰۵۷۵۲
شمسی‌پور در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

نپذیرفتن ستادهای انتخاباتی برای حضور در مناظ‌ره‌ها به منزله عدم شفاف‌سازی است

دبیر مجمع هماهنگی تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های استان اردبیل گفت: مجمع هماهنگی تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های استان اردبیل آمادگی کامل خود را برای انجام مناظرات مسئولین ستادهای انتخاباتی در بخش‌های مختلف اعلام می‌دارد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

حسین شمسی پور، دبیر مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی دانشگاه های استان اردبیل در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، گفت: از آنجا که مسئله انتخابات یک مسئله مهم و تاثیرگذار در کشور است، روشنگری و تبیین یکی از مهم ترین شاخصه های انتخاب اصلح است و مناظره ها، ستادهای انتخاباتی یکی از بهترین راه ها برای روشنگری است.

 

وی افزود: با توجه به اعلام آمادگی تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی برای انجام این امر مهم و خطیر، از مسئولین ستادهای انتخاباتی دعوت می کنیم که به این مناظره‌ها جواب مثبت بدهند تا بیشتر کاندیدای مورد نظر اهداف و برنامه هایش شناخته شود.

 

دبیر مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی دانشگاه های استان اردبیل یادآور شد: ستاد دانشجویی حجت الاسلام رئیسی برای مناظرات اعلام آمادگی کرده و از سایر ستادها هم تقاضا داریم تا دعوت به مناظره را بپذیرند و در فضای گفتمانی و کرسی های آزاد اندیشی شناخت کاندیدای اصلح حاصل شود.

 

شمسی پور تاکید کرد: نپذیرفتن ستادهای انتخاباتی برای حضور در مناظره ها به منزله عدم شفاف سازی و روشنگری است و این مسئله نشان می دهد که ستادهای انتخاباتی مردم را که ذخایر اصلی نظامند و انقلابند، نامحرم می دانند.

 

وی گفت: مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی دانشگاه های استان اردبیل آمادگی کامل خود را برای این انجام مناظرات مسئولین ستادهای انتخاباتی در بخش های مختلف اعلام می دارد و همچنین در داخل و بیرون از دانشگاه ها برای انجام مناظرات مسئولین ستادهای انتخاباتی اعلام آمادگی می کند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار