به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت الاسلام پناهیان، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) در نخستین اجلاسیه کنگره شهدای دانشجوی دانشگاه آزاد مشهد ضمن تبریک نیمه شعبان خطاب به دانشجویان گفت: برای پاسداشت یاد شهدا باید آنان را به متن زندگی خود بیاوریم در غیر این صورت یاد آنان را گرامی نداشته ایم.
وی در ادامه سخنان خود به مناظرات انتخاباتی ریاست جمهوری اشاره کرد و افزود: در مناظرات شاهد بحث های خوب و بدی بودیم و می خواهیم این بحث ها را مورد داوری قرار دهیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) با بیان اینکه می خواهیم بدانیم در دفاع مقدس با چه نوع مدیریتی روبرو بودیم و آیا این مدیریت را امروز در اداره کشور به کار گرفته ایم یا نه بیان کرد: امروز می خواهیم تفاوت مدیریت دفاع مقدس را با مدیریت امروز ادارات کشور بسنجیم.
پناهیان خاطرنشان کرد: حدود سی سال است که از دفاع مقدس می گذرد و می بینیم که امروز از مدیریت دفاع مقدس در اداره کشور فاصله گرفته ایم و آسیب های آن را در جامعه شاهد هستیم.
وی متذکر شد: در حال حاضر جامعه آمادگی بازگشت به دفاع مقدس را دارد و آمادگی اینکه مدیریت آن را در ادارات کشور وارد کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) در ادامه به چند ویژگی مدیریت دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: افراد فعال در جنگ به تکلیف خود توجه می کردند نه به امکانات و از کمترین امکانات حداکثر بهره را می بردند، خلاقیت بیشتری ایجاد می کردند که کمترین هزینه را داشته باشند و به نتیجه های بالا برسند و دشمنان امروز بر این امر اعتراف کرده اند.
وی افزود: یکی از حرف های زشتی که در مناظرات انتخاباتی از سمت برخی نامزدها گفته می شود این است که امکاناتی وجود ندارد که تکالیف قانونی خود را انجام دهیم در صورتی که رزمندگان دفاع مقدس را با کمترین امکانات مدیریت می کردند و این هنر مدیریت است.
عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) بیان کرد: مدیری که توانایی استفاده از حداقل امکانات را برای بهره برداری حداکثری نداشته باشد عافیت طلب است و حتی به درد کارمندی هم نمی خورد.
وی با طرح این سوال که چرا امروز مدیریت کشور به اینجا رسیده خاطرنشان کرد: خوب ها را روی مین فرستاده ایم و ببینید که چه کسانی را پشت میز فرستاده ایم.
پناهیان به این مطلب که رزمندگان در دفاع مقدس دنبال پست، نام و نان نبودند اشاره کرد و متذکر شد: مدیران امروز ما در وزارتخانه ها دنبال پست و نام می باشند و این گونه کار کشور راه نمی افتد.
وی گفت: کسانی که بویی از فرهنگ شهادت و مقاومت نبرده اند در مدیریت کشور به کار گرفته می شوند و این افراد به مدیریت آمریکایی اعتقاد دارند در صورتی که اداره کشور امروز به مدیریت انقلابی نیاز دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) بیان کرد: در مدیریت آمریکایی یک میلیارد به مدیر امکانات می دهند و از او یک درصد نتیجه می خواهند آدم های حقیر این امر را پیشرفت می دانند.
وی تاکید کرد: ایران امروز با هزینه ای بسیار کم منطقه را گرفته و ارتش قوی و بزرگی در خاورمیانه تشکیل داده است در صورتی که مدیریت سرمایه داری با هزینه بسیار بالا موفق نشد که به نتایج حداکثری برسد.
پناهیان گفت: این اولین بار است که ایران در موقعیت نفوذ خود تا مدیترانه و نقاط حساس آسیایی پیش رفته است.
عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) با بیان این موضوع که پول زیادی به دهان وزارتخانه ها ریخته شد اما نتیجه زیادی به دست نیامد، خاطرنشان کرد: باید مدیریت ادارات کشور از نوع مدیریت دفاع مقدسی باشد.
وی با طرح این مسئله که چگونه است ایران در زمینه ساخت موشک های دفاعی بسیار موفق است اما در خودروسازی ناتوان می باشد، بیان کرد: با مدیریت دفاع مقدسی بود که به سرعت سانتریفیوژها را ساختیم اما هنوز سرعت موتورهای خودروسازی لنگ می زند.
وی خاطرنشان کرد: به مدیران امکانات زیاد و حقوق نجومی داده شد و آخر از سمت آنان هیچ کاری صورت نگرفت آیا نباید علیه این مدیریت قیام کرد؟
وی خطاب به دانشجویان گفت: شما نباید فقط معنویت و زیبایی های اخلاقی شهدا را ببینید بلکه باید مدیریت آنان را در دفاع مقدس نیز مورد توجه قرار دهید. دولتمردان را می بایست محاکمه کنید و جنگ و دفاع را جدی بگیرید.
عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) متذکر شد: هزینه مدیران دولت یازدهم نسبت به دیگر دولت ها سه برابر افزایش داشته است با این وجود وقیحانه می پرسند پول از کجا بیاوریم و اشتغال درست کنیم.
پناهیان با تاکید بر این مطلب که امکانات کنونی کشور بسیار بیشتر از امکانات جنگ تحمیلی است، گفت: استانداران و فرمانداران شهرها چنانچه با این امکانات نتوانند کارآفرینی ایجاد کنند یقینا بویی از فرهنگ و مدیریت جهادی نبرده اند.
پناهیان با انتقاد از دولت یازدهم خاطرنشان کرد: سال ها پشت در کمبود امکانات مدیران کشور را فلج کرده اند کشاورزی ما زمین حاصلخیز دارد اما هنوز نتوانستند از آن بهره های بسیاری ببرند.
وی بیان کرد: هر کسی که از نمی توانم و نمی شود سخن گفت آن سخن را باور نکنید باید در جزئیات وارد شد و دروغ ها را برملا کرد فرقی نمی کند که از چه جناحی بر سرکار باشند.
پناهیان متذکر شد: مدیران جنگ تحمیلی با امکانات کم بیشترین نتایج را گرفتند که روی کاغذ قابل محاسبه نیست اما امروز به جایی رسیده ایم که انجام کارها روی کاغذ قابل محاسبه است اما مدیران می گویند که نمی شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) گفت: صحنه مناظره نامردهای انتخاباتی شبیه به صحنه اعلام ورشکستگی کشور بود طرز سخنان برخی از نامزدها به صورتی بود که انگار اعلام ورشکستگی کشور را می کرد.
وی خاطرنشان کرد: مسئولان سر ملت را با دعوا و حاشیه گرم می کنند که هیچ کس آنان را مورد نقد قرار ندهد و به راحتی بتوانند بگویند که نمی شود البته دروغگویی در کشور ما سابقه داشته جامعه ای که به امام راحل جام زهر را دادند به او نامه نوشتند که ادامه جنگ امکان پذیر نیست و دیگر کسی به جنگ نمی رود که این حرف دروغی بود.
وی با اشاره به اینکه استعمارگر با هزینه بسیار بالا جنگ شیعه و سنی را خواست در منطقه ایجاد کند و برای تشکیل داعش با 70 کشور صحبت کرد، افزود: ایران با حداقل هزینه ها توانست بسیج مردمی را در منطقه ایجاد کند.
پناهیان تاکید کرد: این برای جامعه ما با وجود امکانات بسیار ننگ است که مشکلات متعددی داشته باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) در خصوص مجازات مدیرانی که به اموال بیت المال دست درازی می کنند، گفت: حضرت علی علیه السلام دستور شکنجه مسئول مالی اهواز را به اموال بیت المال دست درازی کرده بود، داد البته قوانین ایران در این خصوص ضعیف است اما روش امامان ما این است که بر مدیران سخت گیری کنید در این صورت هر کسی به خود جرات نمی دهد که وارد کار دولتی شود.
پناهیان با بیان اینکه برخی مدیران حاضرند با دروغ و تهمت به دیگران آبرویی برای خود به دست بیاورند، خاطرنشان کرد: خداوند به چنین مسئولی کمک نخواهد کرد و همچنین محرومینی که تن به مدیران مستکبر بدهند در روز قیامت با آنان مجازات خواهند شد.