تبريک شوراي هماهنگي به مناسبت آغاز امامت مهدي موعود و دستگيري ريگي
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، در اين اطلاعيه شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي، دستگيري مقتدرانه شرور شرق و تروريست جاني مورد حمايت آمريکاي جنايتکار، انگليس خبيث و رژيم غاصب صهيونيستي را نشانه اوج اقتدار و امنيت ملي پايدار نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و استيصال و درماندگي دستگاههاي پيچيده جاسوسي استکبار جهاني و سيلي محکمي به دهان بدخواهان و بددلان اسلام و مسلمانان دانسته است.
در اين اطلاعيه شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي اين پيروزي افتخارآفرين را که در آستانه هفته وحدت بهدست آمده به محضر حضرت وليعصر(عج)، مقام معظم رهبري (مدظلهالعالي) و تمامي مسلمانان جهان اعم از شيعه و سني و بهويژه ملت مقتدر، قهرمان و غيور ايران اسلامي، تبريک و تهنيت گفته و آن را نقطه عطفي در جهت حفظ اتحاد و انسجام اسلامي بين تمام فرق و مذاهب اسلامي و مبارزه با ترور، تفرقه در بين مسلمانان و کشورهاي اسلامي دانسته و تاکيد کرده است: دستگيري اين عنصر خبيث و تروريست مزدورکه مورد حمايتهاي همه جانبه مالي، اطلاعاتي و تسليحاتي غرب و سرويسهاي اطلاعاتي آمريکا، انگليس، صهيونيست بود، سند گويايي براي اثبات اهداف شوم و پليد استکبار جهاني در راستاي ايجاد تفرفه، اختلاف، درگيريهاي قومي، مذهبي بهخصوص ميان برادران اهل تشيع و اهل سنت است.
در بخش ديگري از اين اطلاعيه آمده است: دستگيري مقتدرانه عبدالمالک ريگي همزمان با سالروز آغاز امامت حضرت وليعصر (عج) و در آستانه فرا رسيدن هفته وحدت موجي مضاعف از شادي و سرور را بين تمامي مسلمانان جهان ايجاد کرد.
مطمئناً اين تروريست مورد حمايت استکبار ناگفتههاي بسياري از ارتباطات پنهان و نقشههاي پليد و حمايتهاي مخفيانه امپرياليسم و استکبار جهاني داشته که اميد است اين اطلاعات و ناگفتهها بهزودي دراختيار افکار عمومي جهاني و مردم شريف ايران قرار گفته تا گامي مؤثر در جهت استکبارشناسي و شناخت هرچه دقيقتر و دشمنيهاي پشت پرده و توطئههاي شوم استکبار جهاني به سرکردگي آمريکاي جنايتکار عليه مسلمانان و کشورهاي مستقل و آزاده جهان باشد.
اينک پس از برگزاري باشکوه، حماسي و شگفتيآفرين بصيرت و اتحاد ملت رشيد و شريف ايران اسلامي در راهپيمايي دشمنشکن يومالله بيست و دوم بهمن و نمايش عظمت و اراده ملي ايرانيان، ملت عاشورايي و مؤمن ايران زمين همگام و همراه با تمامي عاشقان و دلدادگان حسيني در سراسر جهان پس از پايان دو ماه عزاداري در رثاي سيد و سالار شهيدان، حضرت اباعبداللهالحسين (عليهالسلام) و خاندان رسولالله و در آستانه هفته وحدت بين شيعه و سني در خجسته عيد بعثت ختمالمرسلين، اشرف مخلوقات عالم، حضرت محمد مصطفي (صلي الله عليه و آله و سلم)، پيامبر رحمت و مهرباني، مردم مؤمن و انقلابي ايران و تمامي شيفتگان رحمتاللعالمين به جشن و سرور نشسته و دستهاي دعا، راز و نياز و ابتهال خود را به آستان حضرت احديت و به بلنداي حقيقت و استجابت دعا بلند کرده و با قلبهايي مملو از انتظار فرج آخرين منجي عالم بشريت همراه با جوش و خروش عرشيان و همپاي هلهله ملکوتيان، تعجيل در امر فرج و ظهور حضرتش را مسألت مينمائيم و از قادر متعادل ميخواهيم که چشمان منتظر ما را به نور جمال دلرباي يوسف فاطمه روشن نمايد و اين انتظار بيش از هزار و صد و هفتاد سال منتظران ظهورش را با شيريني فرجِ پايان بخش ستمها و برپاکننده عدل و داد و قسط پايان دهد.
در اين ميان برتک تک مسلمانان جهان و تمامي برادران اهل تشيع و تسنن، با حفظ و تقويت وحدت و روحيه برادري و تعاون، حضور آگاهانه، بيدارگرانه و هوشمندي بصيرتمندانه همراه با زمانشناسي و درک شرايط و شناخت دشمني وتوطئه دشمنان قسمخورده اسلام و پرهيز از هرگونه اختلاف، درگيري و تفرقه، واجب و تکليفي الهي و عيني است که قصور از هر يک ازاين دقايق و ظرافتها ميتواند بهعنوان روزنهاي براي نفوذ اجانب در بين صفوف متحد و يکپارچه مسلمانان و به غارت بردن سرمايههاي مادي و معنوي آنان باشد.
در پايان اين اطلاعيه شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي به تمامي سران استکبار جهاني و سرسپردگان و مزدوران داخلي و خارجي آنان که هر روز در نقشي براي شکست اتحاد و وحدت و انسجام اسلامي مسلمانان نقشهاي در سر ميپرورانند گوشزد ميکند که اگر دست از اينگونه حرکتهاي تفرقهانگيز برندارند بهزودي در آتش قهر و غضب ملتهاي مسلمان و آزاده و آزاديخواهان جهان ميسوزند و آن زمان براي خاموش کردن موج خشم و نفرت و انزجار مسلمانان بسيار دير است./انتهاي پيام/