اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید مصطفی میرسلیم در جمع دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر گفت: ۱۸ میلیارد دلار نفت به چین فروخته شده، اما آقایان به جای مذاکره برای گرفتن این پول، کالای ته انباری و بی کیفیت را از این کشور وارد می کنند و این در حالی است که چین کالاهایی با کیفیت های مختلف تولید می کند.
وی با بیان اینکه کار اتاق بازرگانی صادرات است، نه واردات، افزود: این دولت است که واردات می کند.
میرسلیم با اشاره به این که سند آموزش 2030 از لحاظ روشی، سند خوبی است یعنی اینکه مجموعه تجربیاتی که در دنیا به لحاظ فعالیت های آموزشی، فناوارانه و علمی صورت گرفته در آن مطرح شده، افزود: مشکل ما با سند آموزش 2030 در بخش روشی آن نیست؛ بلکه در بحث اهداف این سند است؛ چون مبتنی بر عرفی گرایی یعنی سکولاریزم و اصالت انسان است.
وی با اشاره به اینکه سند آموزشی 2030 بخشی از یک سند به نام سند توسعه پایدار است که تمام مسائل اقتصادی، تولیدی و دیگر بخش های کشورها را در برمی گیرد، افزود: سوال این است که آیا مبانی که در سند 2030 مطرح شده را قبول داریم یا نه؟ واقعیت این است از سال 83 تاکنون چندین سند بالادستی قوی در کشورمان با همت کارشناسان تدوین، تصویب و ابلاغ شده، اما اجرایی نشده و متوقف شدند؛ که از جمله این سندها می توان به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سند سیاست های کلی آموزش و پرورش و سند نقشه جامع علمی اشاره کرد.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه با وجود سندهای تدوین شده در کشورمان آقایان دولتی شش ماه پیش در کره جنوبی در مقابل سند آموزش 2030 زانو زده اند و انگار چیزی از بهشت نصیب آنها شده است، تصریح کرد: آن چیزی که به عنوان آرمان در قانون اساسی کشورمان پیش بینی شده نه برمبنای سکولاریزم، بلکه مبتنی بر توحید است.
میرسلیم با بیان اینکه سند 2030 ضد اعتقادات ما است، افزود: یکی از اهداف این سند این است که جمهوری اسلامی ایران در برابر ظلمی که بر مستضعفین و مظلومین در سوریه و یمن و فلسطین و بحرین وارد می شود، سکوت کند. در واقع می خواهند کشورمان را از لحاظ روشنگری در خصوص شرف بشریت آرام کنند و حتی برای این حاضرند به ما هواپیما هم بدهند؛ شاید نطق نزنیم و از استقلال خواهی و آزادی سخن به میان نیاوریم.
وی گفت: یکی از مسائل مطرح شده در سند 2030 در خصوص مسائل جنسی است که در آن کودکان به جای اینکه در سن 25 سالگی با این مسائل آشنا شوند، در همان کودکی آنها را یاد می گیرند. واقعیت این است حالا که سند لو رفته ، آقایان به دست و پا زدن افتاده اند. رهبر انقلاب نیز گفته اند این اسنادی که در کشورمان وجود دارد و مترقی بوده را متوقف کرده ایم و این چه حرکتی بوده که به سند 2030 یونسکو گرایش یافته ایم.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه قوانین موجود در کشورمان خیلی مترقی تر از سند 2030 هستند، افزود: نمی شود قانون اساسی را که به آن رای داده ایم، با سند 2030 لگدمال کرد.
میرسلیم با اشاره به فرهنگ و تمدن کشورمان تصریح کرد: در شوش نقش برجسته هایی که داریم برخلاف نقش برجسته های یونان، حتی یک عکس زن برهنه وجود ندارد و در آتن که فاجعه است. در واقع ایرانی ها از ابتدا به کرامت انسانی اعتقاد داشته اند، بنابراین سابقه تمدنی این ملت نشان می دهد که هیچ وقت تن به سند 2030 نمی دهند.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص فعالیت حزب موتلفه در واردات کالا به کشورمان بیان کرد: عسگراولادی به عنوان یکی از اعضای حزب موتلفه در اتاق بازرگانی است، اما وظیفه اتاق صادرات است، نه واردات. واقعیت این است که امروز این دولت است که در حال واردات کالاست.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به فروش 18 میلیارد دلار نفت به چین اضافه کرد: چینی ها پول ما را خرده و پس نداده اند، اما آقایان به جای اینکه با مذاکره این پول را پس بگیرند، به جای آن کالاهای ته انباری و بی کیفیت وارد می کنند . در هر حال اگر این کیفیت خوب بوده یا بد، اما امروز شاهدیم که بازار ایران غرق در کالاهای چینی شده است.
میرسلیم تصریح کرد: با توجه به ارزان قیمت بودن کارگر چینی، این مسئله باعث شده که کالاهای این کشور با قیمت ارزان تری وارد کشورمان شود. در نتیجه این مسئله باعث ورشکستگی خیلی از بنگاه های اقتصادی کشورمان شده است.
وی گفت: آقایان به جای این که با مذاکره پول نفت کشورمان را از چینی ها بگیرند، فقط به مذاکره با امریکا و 1+5 اعتقاد دارند. حرف ما این است پول نفت، مال ما بوده و چین به چه حقی باید کالای بنجل را به ما بفروشد.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید براینکه واردات کالای ته انباری و بی کیفیت ظلم به مردم است، افزود: چین، انواع کالا را با کیفیت های مختلف تولید می کند، اما شاهدیم کالاهای بی کیفیت این کشور به کشورمان وارد می شود.
میرسلیم با اشاره به اینکه اگر چه در این دولت اقداماتی برای کاهش تصادفات جاده ای صورت گرفته، اما باز هم از این حیث رتبه اول را در اختیار داریم، تصریح کرد: متاسفانه صنعت خودرو را نازک نارنجی بار آورده اند؛ به همین دلیل تولید خراب است. در هر حال دولت باید جلوی آن را بگیرد. واقعیت این است که دولت در انجام وظیفه نظارتی خود به کندی عمل می کند.
وی با اشاره به اینکه من می گویم در این دولت کارهایی شده، اما خیلی از کارهایی که می توانستند انجام دهند را انجام نداده اند، اضافه کرد: من برای انجام این کارها آمده ام.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در کمیته کاهش آلودگی هوای تهران در سال 81- 82 و در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد که تا سال 89 بنزین یورو 4 را تحویل دهیم، اما آن را در سال 94 تحویل دادند، افزود: چه کسی می خواهد پاسخ این خسارت ها را بدهد.
میرسلیم تصریح کرد: در جلسه شورای عالی محیط زیست گفتند که آلودگی هوای تهران فقط مال خودروها نیست، بلکه تاثیر اصلی به دلیل بالا بودن میزان گوگرد و گازوئیل است که آقازاده وزیر نفت فعلی در پاسخ به این اظهارات من گفت که هزینه اصلاح گازوئیل میلیاردی است. من در پاسخ گفتم مردم بروند برای نجات جان خود هزینه های فوق میلیاردی کنند، اما شما در دولت هزینه میلیاردی نکنید.
وی افزود: اگر در صحنه انتخابات ریاست جمهوری موفق شوم برای احقاق حقوق مردم در چارچوب برجام تلاش خواهم کرد، تا حداقل این حقوق بر زمین نماند. واقعیت این است که باید این توافق را مطرح بشماریم، ولی باید حق مردم را نیز به کرسی بنشانیم.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: یکی دیگر از حقوق ملت ایران که با برجام محقق شد، این است که دنیا به این واقعیت رسید که ایرانی ها دنبال سلاح هسته ای نیستند؛ در واقع با این توافق مظلومیت ما برای جهانیان ثابت شد.
میرسلیم با بیان اینکه ظریف و دوستان او در جریان مذاکرات عرق ریختند تا حقانیت کشورمان را به اثبات برسانند، تصریح کرد: تقریبا دو و نیم سال هم و غم ما در سیاست خارجی برای مذاکرات صرف شد و در داخل کشور بر روی کوچک ترین کاری که می شد، مستقل از تحریم ها، روی آن فکر هیچ اقدامی صورت نگرفت و این در حالی است که ما تحریم های زمان جنگ را که وضعیت از شرایط فعلی بسیار سخت تر بود، پشت سر گذاشته و در مقابل آنها ایستاده بودیم.
وی گفت: آقایان رفتند نزد رهبر معظم انقلاب و گفتند تا تحریم ها باشد هیچ کاری همچون رفع بیکاری را نمی توانیم انجام دهیم. حتی آب خوردن مردم را هم به تحریم ها گره زدند، اما من این سیاست را قبول ندارم. در واقع نباید توقع داشت امریکا به ما لبخند بزند تا مشکلات کشورمان حل شود . در واقع امریکایی ها هیچ وقت چه قبل انقلاب چه بعد از انقلاب خیر کشورمان را نخواستند. به عنوان نمونه همین حالا باید مرد و مردانه پای برجام می ایستادند، اما تحریم ها را تشدید کردند. واقعیت این است که امروز تحریم ها یک طرفه رفع شده است، به گونه ای که آنها می توانند بیایند و کالاهای خود را به کشورمان بفروشند و ما را به بازار مصرف خود تبدیل کنند اما در مقابل ارز ما باید در بانک های خارجی بماند و اگر بخواهیم کالایی بخریم یک هیئتی باید مجوز صادر کند؛ با این حال سوال این است که آیا به این عزت ملی می گویند؟
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه آقایان به فروش دو و نیم میلیون بشکه نفت خام که نمی توانند پول آن را به کشور وارد کنند افتخار می کنند، این در حالی است که من اعتقادی به فروش نفت خام ندارم، اضافه کرد: این ها اعتقادشان این است که با امریکا می توان مشکلات کشور را حل کرد و این در حالی است که رهبر معظم انقلاب فرموده اند که در این کشور نمی توان معجزه کرد؛ مگر این که از ظرفیت جوانان استفاده کنیم.
میرسلیم خطاب به دانشجویان بیان کرد: شما آزاد هستید و می توانید آزادانه رای دهید و با این حال من برای طلب رای نیامده ام . آمده ام بگویم از فکرتان خوب استفاده کنید که 4 سال بعد که من را نگاه می کنید، پشیمان نشوید.
وی با بیان اینکه دولت خود را به جای امکانات این کشور به ارز نفتی وابسته کرده و این راه حل آسانی برای اداره کشور است، افزود: دولت تصور می کرد که با خوش رفتاری در مقابل امریکا به نتیجه دست پیدا می کند، اما نتیجه مطلوب حاصل نشد. واقعیت این است که دولت خودش را اداره کرده است تا این که کشور را اداره کند، بنابراین امروز پس از گذشت 4 سال فرصت های بسیاری را از دست داده ایم.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید براینکه نباید معطل برجام شویم و باید از منابع و معادن و استعدادهای خوبی که در کشور داریم استفاده نماییم، اضافه کرد: هنر این است با منابع موجود کشور را شکوفا کنیم.
میرسلیم گفت: خطاب به جهانگیری گفتم که ما چهار هسته علمی را تشکیل داده ایم و شما این هسته ها را الگو قرار دهید. واقعیت این است که ایشان ستاد اقتصاد مقاومتی را فرماندهی کرده اند، اما اقدام و عملی نکرده اند. حالا که زمان 4 ساله آنها به پایان رسیده، می گویند که ما قول می دهیم اشتغال را درست کنیم؛ اما چرا در این مدت این مشکل را درست نکرده اند؟
از افتخارات این دولت این هست که واردات سنگ پا داشتن!
بعد ما باز اینجا میایم میگیم دولت قبل
تا کی دولت قبل کنیم عقب بمونیم