اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
فتح نیا، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، گفت: در حالی طبق قانون استفاده از اموال و امکان عمومی برای تبلیغ دولت ممنوع است که دانشگاه سیستان و بلوچستان گوشش به این حرف ها بدهکار نیست و دانشگاه را به کانون تبلیغاتی دولت تبدیل کرده است.
وی افزود: در حالی که برنامه های جناح منتقد دولت در دانشگاه سیستان و بلوچستان لغو می شود، دست های پشت پرده که به منابع قدرت نیز متصل هستند، برای برنامههای اردوگاه حامی دولت در این دانشگاه ریل گذاری می کند تا آشکارا از منابع دولتی برای تبلیغ برنامه های دولت استفاده و یا شاید سوء استفاده شود.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان ادامه داد: بعد از سخنرانی آزادانه محمود صادقی، نماینده پرحاشیه و نزدیک به دولت در تالار ملاصدار.
فتح نیا گفت: این رفتارهای تبعیض آمیز مسئولان دانشگاه در سپردن تریبون به حامیان دولت در حالی است که عملا منتقدان دولت از سوی دانشگاه سیستان و بلوچستان بایکوت شده اند.
وی تصریح کرد: با همه این تفاسیر باید دید دستگاه های نظارتی چه زمانی در برابر این گردنکشی ها واکنش نشان می دهند!
این فعال دانشجویی با بیان اینکه ترم پیش مسئولان دانشگاه سخنرانی حسن عباسی را لغو کردند؛ اما این ترم زیباکلام را برای سخنرانی در دانشگاه دعوت کردند و سه شنبه هم مصطفی معین در دانشگاه سخنرانی می کند، گفت: یک بحث دیگر اینکه استاندار سیستان و بلوچستان هفته ی گذشته در تالار امام رضا(ع) دانشگاه با موضوع عملکرد دولت تدبیر و امید جلسه پرسش و پاسخ بگذارد و روابط عمومی دانشگاه هم تبلیغ این برنامه را در داخل کانال وسایت خود قرار داده است.!