آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۶۴۰۵
دبکا فایل مدعی شد

ورود نظامیان آمریکا، انگلیس و اردن به جنوب سوریه

وبگاه صهیونیستی مدعی رخنه نیروهای ویژه آمریکا، انگلیس و اردن به جنوب سوریه در تقابل با برنامه‌های ایران و حزب‌الله در این منطقه شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وبگاه «دبکا فایل» مدعی شد که نیروهای ویژه آمریکا همراه با نیروهای ویژه انگلیس و اردن  اواخر روز یکشنبه وارد جنوب سوریه شدند.

 

ظاهرا این نیروها با عبور از مرزهای شمال اردن و از طریق مرز «تنف» بین اردن و عراق و سوریه وارد جنوب سوریه شدند. گفته می شود که این اقدام با هماهنگی با اسرائیل صورت گرفته است.

 

بر اساس این گزارش، نیروهای دولتی سوریه و حزب الله اینک در مرز بین سوریه، عراق و اردن و در بزرگراهی که  امان پایتخت اردن را به بغداد متصل می‌کند صف آرایی کرده‌اند.

 

دبکا به نقل از منابع نظامی خود نوشت که ایران و سوریه قصد ممانعت از عملیات مشترک آمریکا، اردن و اسرائیل را در مرزهای اسرائیل  با اردن وسوریه داشته‌اند.

 

ازسویی دیگر مسکو نیز به شدت چشم به تحولات اخیر دوخته و البته با بی‌اعتمادی به آمریکا نظاره‌گر آخرین تحولات است.

 

بنابر گزارش‌‌ها، روسیه، ایران و سوریه را از تحرکات ائتلاف آمریکا در منطقه با خبر می‌کند.

 

به نوشته این منبع خبری، ارتش رژیم اسرائیل روز یکشنبه رزمایش یک هفته‌ای را در مجاورت مرز با لبنان و سوریه با حضور واحدهای زرهی و  پشتیبانی هوایی آغاز کرد.

 

در مرزهای شرقی سرزمین‌های اشغالی نیز رزمایش با مشارکت اردن، آمریکا، به نام  «شیر مشتاق» در حال برگزاری است  و  در آن  نیروهای عربستان سعودی و امارات نیز حضور دارند.

 

این وبگاه مدعی شد که انجام دو رزمایش با فاصله زمانی کم در مرزهای اسرائیل،سوریه و اردن،دمشق و حزب‌الله نیروی تحت حمایت ایران را در فشار گذاشته است.

 

دبکا فایل در خاتمه مدعی شد که اقدام آمریکا، اردن و انگلیس برای تقابل با طرح ایران و سوریه در خنثی ساختن برنامه آمریکا در اعزام نیروهای اردنی به جنوب شرقی سوریه  صورت گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار