اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انجمن های علمی از بدو تاسیس خود به مرکزی برای پرورش استعدادهای علمی، مدیریتی، تقویت نشاط علمی و اجرای برنامه های تکمیلی همسو با آموزش های دانشگاهی تبدیل شده است.
از جمله مزایای فعالیت در انجمن های علمی ایجاد اعتماد به نفس، حمایت از حداقل توانمندی ها، زمینه سازی برای انجام کارهای علمی هر چند کوچک، فرهنگ سازی و بویژه ایجاد فرهنگ علمی، کشف استعدادهای دانشجویی، ایجاد فضای نشاط، قراردادن دانشجو در سیر هدف اصلی آموزش عالی، ایجاد روحیه کار گروهی و جمعی است.
دانشجویان با فعالیت در انجمن علمی ضمن ترویج و تعمیق فضای علمی در دانشگاه، زمینه رشد خود را نیز فراهم میآورند. انجمن علمی فرصتی برای پیادهسازی آموختهها و مشاهده نتایج آن در عمل نیز هست؛ بنابراین دور از انتظار نخواهد بود که دانشجوی فعال در انجمنهای علمی را فردی بدانیم که بمراتب نسبت به همکلاسیهای خود در زمینه های کارِ گروهی، مدیریت و اجرا، هماندیشی، آزاداندیشی و تفکر انتقادی توانمندتر و باتجربهتر است؛ چنین توانمندیها و مهارتهایی است که خروجی دانشگاهها را در عمل شایستهتر و توانمندتر میسازد.
تفاوت مهم فعالیت در انجمنهای علمی دانشجویی در آن است که تجربه انجمن علمی، افراد را در حوزه تخصصی و زمینه علمی که در آن مشغول به تحصیل هستند، کارآزموده میسازد و بالطبع کارفرمایان و صاحبان صنایع و مشاغل ترجیح میدهند افرادی را به استخدام درآورند که از چنین تجربههایی نیز برخوردار باشند.
علی نعمتی، دبیر انجمن علمی داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، در خصوص معرفی این انجمن و بررسی نحوه فعالیت انجمن های علمی گفت: این انجمن در آذرماه سال ۱۳۹۴ فعالیت خود را با حضور اعضای فعلی شورای مرکزی انجمن آغاز کرد.
وی با بیان اینکه این انجمن متشکل از کمیته هایی چون پژوهش، سلامت، آموزش، اجرایی، دانشجویی، مالی، اتاق فکر (کمیته برنامه ریزی) و همچنین نشریه ساینس است، افزود: این انجمن در طول سال گذشته اقدام به برگزاری همایش ها، کارگاه ها و برنامه های مختلف علمی برای علاقه مندان کرده است.
دبیر انجمن علمی داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه به برگزاری کارگاه همولوژی مدلینگ توسط کمیته پژوهش انجمن علمی داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اشاره کرد و گفت: کارگاه برگزار شده برای "اولین بار در ایران" با قابلیت استفاده از رابطه مدلفیس برای همولوژی مدلینگ و انجام جهش های نقطه ای به صورت اینسیلیکو ، آموزش داده شد.
نعمتی نام نویسی و صدور کارت اهدای عضو توسط کمیته سلامت انجمن علمی داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همکاری انجمن اهدای عضو ایرانیان از دیگر برنامه های این انجمن عنوان کرد و گفت: حدود ۱۷۰ نفر از دانشجویان در این طرح نام نویسی کردند.