اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فراخوان ارسال آثار در دهمین دوره جشنواره ملی حرکت اعلام شد که متن آن به شرح زیر است:
به اطلاع دانشجویان و پژوهشگران دانشگاهی میرساند که دهمین جشنواره ملی حرکت در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ برگزار خواهد شد. لذا از علاقمندان درخواست میشود آثار خود را در حوزههای رقابتی زیر به دبیرخانه جشنواره ارسال دارند.
حوزههای رقابتی
۱. پژوهش
۲. فعالیت در حوزه فضای مجازی
۳. کتاب
۴. اختراع
۵. کارآفرینی
شرایط عمومی:
۱. هر اثر باید گزارشی از فعالیتها یا دستاوردهای علمی در حوزه رقابتی مربوطه باشد.
۲. فعالیتهای گزارش شده باید در فاصله زمانی ابتدای خرداد ۱۳۹۵ تا پایان اردیبهشت ۱۳۹۶ به اتمام رسیده باشد.
۳. فعالیتهای گزارش شده باید مستقل از برنامه آموزشی و پژوهشی دانشگاه باشد و میتواند ماحصل کار گروهی دانشجویان و مشارکت استادان دانشگاه نیز باشد.
۴. هر گروه دانشجویی یا هر دانشجو تنها در یک حوزه میتواند وارد رقابت شوند.
شرایط اختصاصی:
الف. جایزه پژوهش: کلیه اقدامات و فعالیتهایی که در راستای انجام یک طرح پژوهشی انجام شده میتواند در این حوزه رقابتی کاندیدا شود. شرایط اختصاصی این حوزه از قرار زیر است:
۱. پژوهش لزوما باید کارفرما داشته و مستندات (قرارداد پژوهش) ضمیمه گزارش ارسالی باشد. همچنین پژوهش باید به انجام رسیده و گواهی تایید کارفرما را نیز داشته باشد.
۲. اجرای پژوهش باید حاصل کار دانشجویی و مستقل از برنامههای آموزشی دانشگاه بوده و گزارش و مقالات منتج از آن باید موید این موضوع باشد.
۳. در مواردی که پژوهش حاصل کار انجمن است، نام انجمن باید در مستندات ارائه شده درج شده باشد.
ب. جایزه فضای مجازی: فعالیت دانشجویی که ماحصل آن در قالب فضای مجازی انتشار یافته باشد (اعم از صفحات و سایتها، اپلیکیشنها، نرمافزاها و ...) میتواند در این حوزه رقابتی کاندیدا شود. شرایط اختصاصی این حوزه از قرار زیر است:
۱. محتوای فعالیت صرفا باید علمی باشد.
۲. فعالیتی که با استقبال کاربران و مخاطبان همراه بوده و بهصورت مستمر انجام پذیرفته باشد، دارای اولویت و امتیاز ویژه است.
ج. جایزه کتاب: فعالیت دانشجویی منجر به کتاب میتواند در این حوزه رقابتی کاندیدا شود. شرایط اختصاصی این حوزه از قرار زیر است:
۱. کتاب باید مجوز انتشار را اخذ کرده باشد.
۲. ترجمه یا تالیف کتاب باید حاصل کار دانشجویی با قید اسامی افراد روی جلد کتاب باشد.
۳. محتوای کتاب باید صرفاً رویکرد علمی داشته باشد.
د. جایزه اختراع: گزارش اختراع دانشجویان میتواند در این حوزه رقابتی به جشنواره ارسال شود. شرایط اختصاصی این حوزه از قرار زیر است:
۱. اختراع باید به ثبت رسیده و گواهیهای لازم را اخذ کرده باشد.
۲. اختراع باید حاصل کار دانشجویی با قید اسامی افراد در گواهی ثبت اختراع باشد.
خ. جایزه کارآفرینی: فعالیت دانشجویی منجر به کارآفرینی میتواند در این حوزه رقابتی کاندیدا شود. شرایط اختصاصی این حوزه از قرار زیر است:
۱. کارآفرینی باید مورد تایید و حمایت مرکز رشد یا پارک علم و فناوری دانشگاه باشد و یا به عنوان شرکت ثبت شده باشد.
نحوه ارسال آثار
علاقمندان باید فعالیت یا دستاورد علمی خود را در قالب یک پوستر A۱ (قطع ۵۰ در ۷۰ سانتی متر) ارسال دارند. در این حوزهها باید پوستر به نحوی طراحی شود که گزارش جامعی را در عین اختصار و با مستندات کافی در اختیار داور قرار دهد. نمونه پوستر را میتوانید از این لینک yon.ir/zaVe۹ دریافت کنید و از طریق دانشگاه خود اقدام نمایید.