پویا امینی، بازیگر سینما در گفتگو با خبرنگار سینما تلویزیون خبرگزاری دانشجو؛ با تأکید بر لزوم تأثیرگذاری مثبت و مستقیم فرهنگی و آموزشی بر روی قشر سنی کودکان و نوجوانان،اظهار داشت: این قشر سنی به عنوان بخش بزرگی از اجتماع آیندهساز کشور خواهند بود و طبیعتا باید پیامها را به زبان خودشان به آنها منتقل کرد، پس برگزاری جشنواره ای مانند کودک و نوجوان می تواند تاثیر فراوانی در آينده كودكان داشته باشد.
وی افزود: نواختن زنگ سینما در مدارس تأثیر بسزایی بر روی شکلگیری شخصیت کودکان و نوجوانان دارد و نمیتوان این تأثیر را انکار کرد.این طرح علاوه بر افزایش انگیزه فیلمسازان برای تولید فیلم های کیفی کودک و نوجوان، منجر به انتقال راحتتر پیامهای فرهنگی به دانشآموزان میشود و به نوعی مصداق تأثیر فرهنگی خوب و مستقیم بر روی آنها است.
این بازیگر ادامه داد: اگرچه هماکنون نیروی انسانی خوبی در عرصه سینمای کودک فعالیت میکند و آثار خوبی نیز در این عرصه تولید میشود، اما تولیدات سینمای کودک کم شده و باید بیشتر به این جریان دقت کرد.
امینی اضافه کرد:به نظر من بهتر است تمرکز بیشتری بر روی تولید آثار ویژه کودکان و نوجوانان داشته باشیم و کار بیشتری برای این قشر انجام دهیم تا شاهد اتفاقات و خروجی بهتری برای رشد و تعالی فرهنگی و اجتماعی آنها باشیم.
وی پیدا کردن سوژهها و قصههای جذاب را مهمترین مسئله در زمینه تولید فیلمهای کیفی کودکان و نوجوانان دانست و تصریح کرد: ما باید بتوانیم از لحاظ نرمافزاری و سختافزاری داستانهای مختص قشر کودک و نوجوان را که البته تعداد آنها کم نیست در قالب فیلم گنجانده و برای آنها عرضه کنیم.
این بازیگر کاهش حساسيت هاى توليد در عرصه سینما را رمز افزایش تولیدات سینمای کودک و موفقیت این آثار در جذب مخاطب دانست و اظهار داشت: باید اجازه بدهیم فیلم های کودکان و نوجوانان با حساسيت هاى کمتر ساخته بشوند، زیرا در این صورت است که میتوانیم در خصوص میزان تأثیرگذاری هر کدام از ژانرهای مطرح در این عرصه ،بیشتر صحبت کنیم.