به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نرخ تخممرغ، برنج، گوشت قرمز و گوشت مرغ نسبت به هفته گذشته افزایش و نرخ گروههایی نظیر لبنیات، میوههای تازه و سبزیهای تازه کاهش داشته است، همچنین نرخ حبوب، چای و روغن نباتی تغییر قیمتی نداشت.
لبنیات و تخممرغ
در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات قیمت ماست پاسـتوریزه و پنیر پاستوریزه هریک معـادل 0.5 درصـد کاهش داشـت و قیمت سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخممرغ معادل 3.7 درصد افزایش یافـت و شانهای 100000 الی 120000 ریال فروش رفت.
برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک معادل 0.4 درصد افزایش داشت و بهای برنج وارداتی غیرتایلندی و برنج داخله درجه دو بدون تغییر بود. در گروه حبوب قیمت لپه و نخود معادل 0.1 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه ثابت بود.
میوهها و سبزیهای تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری سیب زرد و لیموشیرین عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشیها متفاوت بودند، بهنرخ مصوب سازمان میادین میوه و ترهبار عرضه شد.
میوه فروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه کرده و در گروه میوههای تازه قیمت سیب قرمز معادل 0.7 درصد، سیب زرد 7.2 درصد و گیلاس 2.1 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.3 درصد تا 27 درصد کاهش داشت. در گروه سبزیهای تازه قیمت سیبزمینی معادل 0.7 درصد، پیاز 4.2 درصد و سبزیهای برگی 8.7 درصد افزایش داشته و بهای سایر اقلام این گروه نیز بین 1.1 درصد تا 17.3 درصد کاهش یافت.
گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند معادل 1.9 درصد، گوشت تازه گاو و گوساله 1 درصد و گوشت مرغ 0.7 درصد افزایش داشت.
قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته قیمت شکر معادل 1.3 درصد کاهش یافت و قیمت قند، چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.
تغییرات یکساله مواد خوراکی
بر اساس گزارش بانک مرکزی قیمت گروه لبنیات در یک سال منتهی به هفته مورد گزارش (یک سال اخیر) 7.2 درصد، تخممرغ 28.6 درصد، برنج 23.1 درصد، حبوب 22.7 درصد، میوههای تازه 32.6 درصد، سبزیهای تازه 31.9 درصد، گوشت قرمز 16.9 درصد، گوشت مرغ 9.7 درصد، قند و شکر 15.9 درصد، چای 20.3 درصد و روغن نباتی 8.2 درصد افزایش یافته است.