آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۲۵۹۸
پورصفایی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو مطرح کرد

وقتی دانشجویان صنعتی شاهرود از کیفیت غذا در ماه رمضان رضایت ندارند/ برای بهبود روند جلسه برگزار کردیم

دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی شاهرود با اشاره به نظرسنجی الکترونیکی دانشجویان این دانشگاه در خصوص کیفیت غذا در ماه مبارک رمضان گفت: با توجه به اینکه در ماه رمضان قرار داریم، کیفیت غذا از دیدگاه خودمان نسبت به گذشته خیلی بهتر بوده؛ اما برای جلب رضایت دانشجویان و بهبود این روند جلسه‌ای برگزار کردیم.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

پورصفایی، دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی شاهرود در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو،  با اشاره به نظرسنجی الکترونیکی دانشجویان این دانشگاه در خصوص کیفیت غذا در ماه مبارک رمضان گفت: با توجه به اینکه در ماه رمضان قرار داریم، کیفیت غذا از دیدگاه خودمان نسبت به گذشته خیلی بهتر بوده؛ اما برای جلب رضایت دانشجویان و بهبود این روند جلسه‌ای برگزار کردیم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار