آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۳۷۲۵

نبود خوابگاه متأهلی دانشجویی؛ اساسی‌ترین مشکل صنفی دانشگاه کردستان

فعال دانشجویی حوزه صنفی دانشگاه کردستان، نبود خوابگاه متأهلی برای دانشجویان را از اساسی‌ترین مشکلات صنفی دانشگاه کردستان عنوان کرد.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

علی محمدپناه، فعال دانشجویی حوزه صنفی دانشگاه کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد مشکلات صنفی دانشگاه گفت: مشکلات صنفی همیشه یکی از دغدغه های دوران دانشجویی بوده و است، دانشگاه کردستان نیز از این قضیه مستثنی نیست. اولین مقوله ای که در بحث صنفی به ذهن خطور می‌کند سلف سرویس دانشگاه و کیفیت و کمیت پایین غذاهاست، متأسفانه در سال‌های اخیر شاهد افت کیفی غذا و همچنین کاهش کمیت غذا بوده‌ایم، انتظار می‌رود با اتخاذ تدابیر مناسب مسئولین امر این دغدغه نیز رفع شود. با این حال کیفیت غذای دانشگاه کردستان در مقایسه با برخی دانشگاه‌های همجوار در وضع مطلوبی است و همت معاون و مدیر دانشجویی برای رسیدن به وضعیت مطلوب‌تر و در خور شأن دانشجویان ادامه دارد.

 

وی افزود: با توجه به صعب العبور بودن و شیب‌دار بودن دانشگاه، نبود سرویس ایاب و ذهاب درون دانشگاه یکی از مشکلاتی است که دانشجویان درگیر آن هستند؛ البته این سرویس چند ماهی است که برای دانشجویان خانم در یک مسیر (خوابگاه فرشتگان تا مقابل مسجد و بالعکس) فراهم شده؛ ولی دانشجویان پسر هنوز سرویس ندارد.

 

این فعال دانشجویی حوزه صنفی دانشگاه کردستان در ادامه به مشکلات خوابگاه های متاهلی اشاره کرد و گفت: نبود خوابگاه متأهلی برای دانشجویان از اساسی‌ترین مشکلات حوزه صنفی دانشگاه کردستان است، که این امر باعث کاهش رغبت دانشجویان به ازدواج در دوران دانشجویی شده و معضلات اجتماعی و فرهنگی را برای دانشگاه به همراه داشته است.

 

وی ادامه داد: نبود خوابگاه متاهلی مشکلاتی برای این دانشجویان به وجود آورده است که اکثرا از دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی هستند، از نظر بنده این موضوع باید در اولویت اول مسئولین دانشگاه قرار گیرد و هرجه زودتر تدابیر لازم اتخاذ شود. برای حل شدن موقتی و کوتاه مدت این مشکل پیشنهاد ما به مسئولین دانشگاه اختصاص چند واحد از منازل سازمانی داخل دانشگاه برای دانشجویان متأهل دوره دکتری است که این امر با خواست مسئولین دانشگاه امکان‌پذیر است.

 

محمدپناه تصریح کرد عدم نظارت کافی بر فعالیت‌های بوفه‌های دانشگاه نیز مشکل بعدی است که گاهی مشکلاتی را از قبیل گرانفروشی مخصوصا در بخش صیفی‌جات و میوه‌ها را داشته است.

 

فعال دانشجویی حوزه صنفی دانشگاه کردستان در پایان خاطرنشان کرد: شاید بتوان گفت که دانشگاه کردستان جزو معدود دانشگاه‌های کشور است که از مشکلات صنفی چندانی برخوردار نیست و از این بابت باید از مسئولین امر قدردان بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار