کد خبر:۶۱۲۶۱۷

آل سعود از ورود اتباع قطری به مکه مکرمه ممانعت کرد

در پی قطع روابط دیپلماتیک عربستان سعودی و چند کشور عربی دیگر با قطر، سعودی‌ها از ورود اتباع قطری به مکه مکرمه ممانعت کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «علی بن صمیخ المری» رئیس کمیته ملی حقوق بشر قطر فاش کرد که به دنبال قطع روابط عربستان و دیگر کشورهای عربی با قطر، مسئولان سعودی از ورود قطری‌ها به مکه مکرمه ممانعت کردند.

 

بنابر گزارش روزنامه الشرق قطر، وی در حاشیه کنفرانسی که در مقر کمیته ملی حقوق بشر برگزار شد، گفت که این کمیته شکایت‌های تلفنی از قطری‌‌ها دریافت کرد که می‌گفتند سعودی‌ها از ورود آنها به مکه مکرمه ممانعت کرده و از آنها خواسته‌‌اند سریعا عربستان را ترک کنند و حتی مسئولان سعودی یک مسلمان قطری را از صحن کعبه بیرون کرده‌اند.

 

وی افزود که این اقدامات سعودی‌ها نقض آشکار حق مسلمانان برای به جا آوردن شعائر دینی خود است.

 

اخیرا 7 کشور عربی از جمله عربستان، مصر، امارات و بحرین به بهانه حمایت قطر از تروریسم، روابط خود را با قطر قطع کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار