آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۲۷۰۲

تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌ها در دستور کار مجلس

عضو هیأت تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: احتمالا تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه هم در دستورکار قرار گیرد و شاید تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان یکی از تحقیق و تفحص‌های مجلس دهم به شمار آید.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت و عضو هیأت تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان در گفت‌وگو با فارس، درباره آخرین وضعیت این هیأت و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان اظهار داشت: ما نامه‌ای به علی لاریجانی رئیس مجلس نوشتیم که این تحقیق و تفحص را شش ماه تمدید کند. 

 

وی افزود: علت درخواست تمدید این بود که ما بتوانیم شرکت های دیگر اقتصادی این صندوق را مورد بررسی قرار دهیم. 

 

کوچکی‌نژاد همچنین تصریح کرد: یک تحقیق و تفحص دیگری را از سازمان هدفمندی یارانه‌ها مطرح کردیم که در کمیسیون اقتصادی رأی آورد که این به زودی به صحن ارائه خواهد شد.

 

«احتمالا تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه هم در دستورکار قرار گیرد و شاید تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان یکی از تحقیق و تفحص‌های مجلس دهم به شمار آید که امیدواریم به زودی در صحن به رأی دربیاید و بتوانیم درباره آن تصمیم‌گیری کنیم.»

 

عضو هیأت تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان ادامه داد: منتظریم که کمیسیون اقتصادی گزارش تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌ها را به صحن ارائه دهد تا ما بتوانیم آن را آغاز کنیم. 

 

وی ادامه داد: نهادهای مختلفی برای ادامه روند تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان ما را یاری کردند و با ما همکاری داشته‌اند از جمله قوه قضائیه و دیوان محاسبات که گفتنی است همکاری دیوان محاسبات بسیار عالی بود و بسیاری از کارشناسان فنی خود را برای این امر فرستادند و توانستند گزارش بسیار خوبی را برای ما تهیه کنند.

 

کوچکی‌نژاد در خاتمه عنوان کرد: این گزارش در روند تحقیق و تفحص بسیار تأثیرگذار است، ما نهایت تقدیر و تشکر را از دیوان محاسبات، رئیس کل، کارکنان، معاون پارلمانی، مدیرکل پارلمانی و همه کارشناسانی که در این تحقیق و تفحص ادامه کار می‌دهند، تشکر می‌کنیم. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار