به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، اختلاف بین عربستان و قطر سبب شده برخی کشورهای عربی با حمایت از ریاض دست به تحریم اقتصادی دوحه بزنند.
علاوه بر قطر برخی دیگر از کشورهای اسلامی مانند ایران نیز حاضر به همراهی با عربستان برای تشکیل ائتلاف نظامی مشترک نیستند.
ائتلاف نظامی سعودی بوی اختلافات فرقهای میدهد و نمیتوان آن را ائتلاف کشورهای اسلامی دانست.
بیشتر پاکستانیها نسبت به مشارکت در ائتلاف نظامی عربستان به نواز شریف نخست وزیر همچنین اعضای دولت هشدار داده و خواستار محتاط بودن در این زمینه بودند.
به گزارش دیلی اوصاف، با اینکه بیشتر مردم پاکستان و نزدیک به 70 درصد آنها مخالف پذیرفته شدن رهبری ائتلاف نظامی عربستان توسط راحیل شریف بودند اما به بهانه اینکه منافع کشور مهمتر از این مخالفت است ژنرال پاکستانی به ریاض اعزام شد.
اوضاع تازه منطقه و اختلاف قطر با عربستان ثابت کرد که حق با مردم پاکستان بود و دولت اسلامآباد دیگر نباید به بهانه حفظ منافع ملی قدرتهای استعماری را همراهی کند.
اگر کسی جرأت ندارد دستور بازگشت ژنرال راحیل شریف را صادر کند بهتر است خود وی بعد از استعفا به کشورش بازگردد.
مردم پاکستان نمیخواهند کشورشان در اختلاف بین مسلمانان از کشوری جانبداری کند و راحیل شریف فرمانده ائتلاف نظامی سعودی باشد.
طبق ماده 40 قانون اساسی، پاکستان پایبند به حفظ اتحاد بین کشورهای اسلامی است و نمیتواند در این اختلاف از کشوری جانبداری کند.
ادامه حضور اسلامآباد در ائتلاف نظامی سعودی و جانبداری از این کشور به معنای نقض قانون اساسی است که ملت پاکستان آن را نمیپذیرند.