به گزارش گزوه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ مهسا فرزان تهیه کننده فیلم «چین آخر» از اتمام مراحل تولید این اثر خبر داد و تصریح کرد: با توجه به نیاز به حمایت از تولید ملی و خرید کالای ایرانی و تاکید مقام معظم رهبری بر این مقوله به این فکر افتادیم که اثری در این موضوع تولید کنیم. با توجه به این که تیم ما از نزدیک با دغدغه ها و مشکلات مردم خطه شمال آشنا بود تصمیم گرفتیم صنعت کشت و فراوری چای را به عنوان سوژه این فیلم انتخاب کنیم و یک فیلنامه یک خطی نوشتیم که بعد از بازنویسی تبدیل به یک فیلم نیمه بلند شد.
فرزان اضافه کرد: در مسیر تحقیقات فیلم به لاهیجان سفر کردیم و وارد روستایی شدیم به نام "تجن کوگه" که با اینکه یک روستای کوچک است اما چندین کارگاه چای خشک کنی در کنار مزارع وسیع چای در آن جای گرفته اند.کشاورزان این منطقه به تیم ما گفتند که آن ها تمام تلاش خود را برای کشت محصول درجه یک می کنند و و قتی که چای مرغوب برداشت می شود کارخانه داران چای درجه یک را از چایکاران به بهانه هایی مانند استفاده از کود های شیمیایی غیرمجاز ، با قیمت چای درجه سه می خرند ؛ کشاورزان هم با این که میتوانند خودشان چای را خشک کنند اما از ترس نخریدن چای توسط کارخانه داران این کار را انجام نمی دهند.نهایتا همه این اتفاقات باعث شده که محلی های این منطقه زمین های خود را برای ساخت ویلا بفروشند و به شهر های اطراف مهاجرت کنند.
وی افزود: فیلم چین آخر روایت مرد چایکاری است که آقای مجید پتکی که از بازیگران بنام استان گیلان است نقش آن را بازی میکند. این مرد که همسر خود را از دست داده و با دختر خود زندگی میکند از طریق فروش چای امرار معاش می نماید و حالا در شرایطی که چای را از وی نمی خرند مجبور شده است که زمین چایکاری خود را بفروش بگذارد.
فیلم چین آخر که در بخش فیلم داستانی نیمه بلند هفتمین جشنواره مردمی فیلم عمار رتبه دوم را کسب نمود در خانه مستند انقلاب اسلامی به کارگردانی سعید حسن پور و تهیه کنندگی مهسا فرزان تولید شده است و هم اکنون آماده پخش از سیمای ملی می باشد.