اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
سرخوش در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اینکه براساس اعلام اخیر مدیرکل دفتر قرنطینه سازمان حفظ نباتات کشور محموله خرمایی که از اسرائیلی وارد مرز کشورمان شده، قاچاق نبوده، گفت: این محموله شامل ۹ کامیون خرما بوده که وارد گمرک بازرگان شده و به صورت قانونی نیز قرار بود وارد کشور شود، این در حالی است که واردات خرما به کشور ممنوع است و اینکه چگونه قرار بوده این واردات انجام شود، مشخص نیست.
وی افزود: جداي از واردات این محصول، دولت باید پاسخ دهد به چه حقي و به چه اجازه اي با دشمن ایران و جهان اسلام و قاتلان شهروندان ایراني در طول سالیان انقلاب معامله مي کند؟
مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: طبق قانون هرگونه وارداتی از مبدا رژیم اشغالگر قدس و اسرائیل، به ایران ممنوع است؛ بنابراین واردات خرما از این رژیم شرعا و قانونا باطل و حرام است.
سرخوش با تاکید بر اینکه مطابق آیه شریفه ۱۴۱ سوره نساء هیچ راهی بر کافران نباید وجود داشته باشد؛ بنابراین با استناد به این آیه می توان گفت که تجارت یکی از مصادیق بارزی است که باعث قدرت رژیم غاصب اسرائیل می شود، تصریح کرد: از طرفی بند هشت اصل ۴۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به این مبحث اشاره می کند که اقتصاد بیگانه نباید بر ما مسلط شود.
وی بیان کرد: از طرفی واردات صورت گرفته از رژیم غاصب اسرائیل در حالی صورت گرفته که حدود ۱۶ درصد از خرمای جهان توسط ایران تامین می شود. همچنین ایران دومین تولید کننده و هفتمین صادر کننده این محصول در سطح بین المللی است.
مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: جدای از بحث غیرشرعی و حرام بودن واردات صورت گرفته از رژیم غاصب اسرائیل، متاسفانه علي رغم توصیه هاي مکرر مقام معظم رهبري به اقتصاد مقاومتي و نامگذاري امسال به نام سال تولید و اشتغال، دولت همچنان به واردات محصولاتي اقدام مي کند که در داخل به سادگي قابل یافت هستند.
سرخوش بیان کرد: در هر حال واردات خرما از رژیم اشغال گر قدس جز مقاصد سیاسی هیچ توجیح تجاری و عقلایی ندارد.