کد خبر:۶۱۳۸۶۰

طیب‌نیا برای تسهیل تبدیل ارزهای حاصل از فروش و انتقال نفت به کره سفر کرد

وزیر امور اقتصادی و دارایی برای رایزنی در زمینه توسعه روابط بانکی ایران و کره جنوبی و ایجاد خطوط اعتباری بین دو کشور به سئول سفر کرده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «علی طیب نیا » که برای شرکت در اجلاس بانک زیربنایی آسیا به کره جنوبی سفر کرده است، با «یو ایل هو» وزیر دارایی و استراتژی کره جنوبی دیدار کرد.


در این دیدار در زمینه ایجاد خطوط اعتباری بین بانک های دو کشور، برقراری روابط کارگزاری و افتتاح شعب بانک های ایرانی در کره جنوبی گفت و گو شد.


مذاکره با بانک های کره جنوبی برای ایجاد خطوط اعتباری در حال نهایی شدن است اما برای حل برخی موضوع ها باید توافق هایی بین وزیران اقتصادی دو کشور انجام شود.


همچنین اقدام هایی که در گذشته در زمینه برقراری روابط کارگزاری و فراهم آوردن شرایط افتتاح شعب بانک های ایرانی در کره جنوبی صورت گرفته، نیازمند پیگیری بیشتر بانک ها برای توسعه این همکاری ها است که وزیران دارایی ایران و کره جنوبی در این زمینه قول مساعد دادند.


تسهیل تبدیل ارزهای حاصل از فروش و انتقال نفت از دیگر موضوعات مورد بحث وزیر اقتصاد کشورمان با وزیر دارایی و استراتژی کره جنوبی در سفر به این کشور بود.


به گزارش ایرنا، مبادلات مالی و تجاری ایران و کره جنوبی از شهریور ماه پارسال و با سفر رئیس جمهوری پیشین این کشور به تهران وارد مرحله تازه ای شد و دو کشور توافق کردند مبادلات تجاری خود را با ارز یورو تسویه کنند.


در جریان رایزنی های هیات کره ای در تهران که پس از برجام انجام شد، کره جنوبی از آمادگی بانک های این کشور برای اختصاص خطوط اعتباری و فاینانس برای طرح های ایرانی خبر داد که اکنون مذاکرات اولیه برای نهایی شدن آن در دست انجام است.


بانک سرمایه‌گذاری زیربنایی آسیا یک مؤسسه مالی بین‌المللی است که به پیشنهاد چین تأسیس شده و ایران نیز یکی از سهامداران آن است.


هدف اصلی از تاسیس این بانک، ارائه تسهیلات مالی برای کشورهای حوزه جاده ابریشم و تقویت زیرساخت های توسعه در قاره کهن است؛ ایران به طور رسمی از آذرماه 95 به عضویت این بانک درآمد و اکنون با در اختیار داشتن 1.61 درصد سهام آن، در رتبه یازدهم قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار