کد خبر:۶۱۵۲۵۱
یکانی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

امنیت ملی خط قرمز اصلی جمهوری اسلامی ایران است

مسئول سازمان بسیج دانشجویی آذربایجان غربی گفت: حملات موشکی سپاه پاسداران نشان داد که امنیت ملی خط قرمز اصلی جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود و هر کشور بخواهد امینت ملی ایران را نادیده بگیرد با عکس‌العمل بدون تأخیر مواجه خواهد شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

یکانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، درخصوص اقدام موشکی ایران علیه داعش گفت: حملات موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نشان‌دهنده این است که امنیت ملی خط قرمز اصلی جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود و هر کشور، گروه یا موجودیتی که بخواهد امینت ملی ایران را نادیده بگیرد با عکس‌العمل بدون تأخیر مواجه خواهد شد.

 

وی افزود: علاوه بر پاسخ به تروریست‌ها، حملات موشکی پیام‌هایی را به ریاض، تل‌آویو و همچنین واشنگتن ارسال کرد. پیامی که آن‌ها باید دریافت می‌کردند این بود که علی‌رغم تمامی توطئه‌چینی‌های صورت گرفته و تحریم‌های مکرر به ‌ویژه در حوزه‌ دفاعی و موشکی، جمهوری اسلامی ایران توانسته است توانمندی‌های دفاعی خود را به ‌اندازه‌ای گسترش دهد که با تهدیدات خود حتی کیلومترها دورتر باقدرت و صلابت برخورد کند.


مسئول سازمان بسیج دانشجویی آذربایجان غربی تصریح کرد: اصلی‌ترین هدف عملیات همان‌گونه که در بیانیه رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز به آن اشاره شد، پاسخ‌گویی به حملات تروریستی تهران بود که موجب شهادت مظلومانه هموطنانمان توسط تروریست‌های تکفیری شد.


یکانی ادامه داد: اقدام موشکی سپاه پاسداران تنها چند ساعت بعد از بیانات مقام معظم رهبری در جمع خانواده‌های شهدای مدافع حرم و مرزبانی کشور بود که فرمودند «دشمن نمی‌تواند به ما سیلی بزند، ما به دشمن سیلی خواهیم زد» ارتباط بین بیانات محکم و باصلابت رهبر انقلاب با اقدام متناسب سپاه کاملاً مشهود و روشن است. در این زمینه می‌توان گفت سیلی زدن به دشمن دیگر هدف حمله موشکی محسوب می‌شود که به‌خوبی محقق شد و نشان داده شد که در معنای حقیقی کلمه دشمنان نمی‌توانند به ملت ایران سیلی بزنند و این فرزندان بااقتدار این ملت هستند که به دشمن سیلی می‌زنند.

 

وی تصریح کرد: هدف دیگری که از حملات موشکی در نظر بود ارسال پیام به دوستان و دشمنان ملت ایران بود. این حملات دوستان ما را در سطح منطقه خوشحال کرد و موجب ناامیدی دشمنان ما شد. می‌توان گفت هرکسی فراخور رابطه دوستانه یا دشمنانه ای که با ملت ایران داشت پیام مختص به خود را دریافت کرد. قطعاً این حملات موجب منسجم‌تر شدن صفوف جبهه مقاومت که شبانه‌روز در حال نبرد با جبهه استکبار هستند شد و از طرفی دیگر اراده دشمن در مواجهه با جبهه مقاومت در منطقه را سست‌تر از قبل کرد.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی آذربایجان غربی بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران یک قدرت فرا منطقه‌ای محسوب می‌شود و دلیل آن نیز این است که به قطع یقین یک سرو گردن از سایر بازیگران منطقه بالاتر است. حملات موفقیت‌آمیز موشکی اخیر سپاه این واقعیت را به‌صورت آشکار نشان داد و درعین‌حال تثبیت کرد. اقدام نظامی یک کشور معمولاً به توانایی‌های استراتژیک و راهبردی آن کشور ناظر است که نمایانگر قدرت راهبردی آن نیز محسوب می‌شود. بعلاوه حملات موشکی اخیر سپاه یک فرصت بی‌بدیلی را در اختیار دستگاه دیپلماسی کشور قرار می‌دهد تا یک سیستم دیپلماسی اجبارآمیز علیه دشمنان ما برای پیشبرد و تحقق اهداف ایران طراحی کند.

 

یکانی در خصوص واکنش رسانه‌های خارجی در مورد حمله موشکی ایران علیه داعش گفت: بسته به اینکه رسانه‌ها متعلق به دوستان ما و یا دشمنان ما باشند در مورد حملات موشکی از خودشان واکنش نشان دادند؛ در سطح منطقه رسانه‌های وابسته به عربستان تقریباً سیاست سکوت را در پیش گرفتند اما این حملات چیزی نبود که بتوانند از کنار آن با بی‌تفاوتی عبور کنند. رسانه‌های رژیم صهیونیستی با حیرت اخبار مربوط به این حملات را پوشش دادند و توانمندی‌های بی‌نظیر نظامی ایران در منطقه را به مقامات این رژیم گوشزد کردند. رسانه‌های غربی و آمریکایی از همان لحظات اول سعی کردند پیامی که این حملات به ریاض و تل‌آویو ارسال می‌کرد را برجسته کنند. جالب‌ترین واکنش مربوط به سایت اسپوتنیک متعلق به روسیه بود که در مورد این حملات گفته بود: «سیلی را داعش خورد را صدایش را دیگران بشنوند»

 

وی بیان داشت: شلیک موشک‌ها از استان‌های کردستان و کرمانشاه این پیام را منتقل می‌کند که علاوه بر اینکه جمهوری اسلامی تسلط و اشراف امنیتی گسترده‌ای بر این مناطق دارد، اصولاً کردستان ایران و مردم غیور این منطقه در صف مقدم مبارزه با تروریسم قرار دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار