هنر، یکی از ابزارهای مقابله با جنگ نرم است
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر جليل دارا عصر امروز در اختتاميه بخش داخلي نخستين جشنواره هنرهاي تجسمي دانشجويان در برج آزادي اظهار داشت: جامعه دانشگاهي نقش ويژهاي در ترويج فرهنگ و هنر در جامعه دارند زيرا اين قشر فرهيخته همواره خلاقيت و نوآوري جديدي را در جامعه عرضه ميكنند.
ويه افزود: وزارت علوم در دولت دهم توجه ويژهاي به بحث برگزاري جشنوارههاي هنري دارد اما جشنوارههايي را برگزار می كنيم كه ارزشمند باشد و ما را به مولفههاي معنويت نزديك كند.
دارا در ادامه بيان داشت: بايد سرمايهگذاري بيشتري در بخش هنر دانشگاهي انجام شود تا بتوانيم اين هنر را بيشتر در جامعه ببينيم.
مدير كل فرهنگي وزارت علوم با اشاره به نقش مهم دانشگاهيان در كشور گفت: جامعه دانشگاهي بايد هنر ايراني اسلامي را به نحوي مطلوبي در جامعه معرفي كنند.
وي با اشاره به هفته وحدت افزود: حضرت محمد(ص) محور وحدت هستند و همه فرق اسلامي حول محور نبي اكرم(ص) ميتوانند وحدت لازم را برقرار كنند.
دارا گفت: اگر چه كشور ما در مقطعي كوتاه دچار بحران شد اما دوباره همه حول محور ولايت فقيه و اسلام وحدت خود را به دست آوردند.
دارا بيان داشت: جايگاه هنر هنرمند در ايران جايگاه بالايي است چرا كه فرهنگ و تمدن ايران اسلامي فرهنگي غني و پربار است.
وي افزود: هنر به عنوان ابزاري است كه مفاهيم را انتقال ميدهد اگر نتوانيم با زبان و قلم حرف خود را بيان كنيم ميتوانيم از زبان هنر براي بيان حرف خود استفاده كنيم.
دارا بيان داشت: امروز زبان ديپلماسي زبان فرهنگ و هنر است و كشورهايي موفق خواهند بود كه ديپلماسي فرهنگ را سرلوحه خود قرا ر دهند.
وي با اشاره به اشاعه جنگ نرم در كشور گفت: يكي از ابزراهايي كه ميتواند ما را در مقابل جنگ نرم ياري دهد فرهنگ و هنر است و امروز هنرمندان به دليل نقش ويژهاي كه دارند می توانند دستاوردهاي زيادي را در اين زمينه به دست آورند.
وي افزود: جايگاه هنرمند بعد از انقلاب اسلامي جايگاه ويژه اي است و به هنر ايراني اسلامي بعد از انقلاب توجه ويژهاي شده است./انتهاي پيام/