آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۰۴۰۷
کاظمینی در افتتاحیه کنگره سلول‌های بنیادی:

3500 عمل پیوند عضو در کشور انجام شد که در آسیا بی‌نظیر است

رئیس مرکز مدیریت پیوند اعضا گفت: در این مرکز ۳۵۰۰ عضو پیوند شده که بیشترین اعضای پیوندی برای کبد و کلیه بوده است که این میزان در منطقه و آسیا بی‌نظیر است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدمحمد کاظمینی، رئیس مرکز پیوند و استاد دانشگاه تهران در مراسم افتتاحیه دومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی که صبح امروز در سالن اجلاس سران برگزار شد، گفت: در این مرکز ۳۵۰۰ عضو پیوند شده که بیشترین اعضای پیوندی برای کبد و کلیه بوده است که این میزان در منطقه و آسیا بی نظیر است. در تمام آسیا مشابه پیوندهایی که در این مرکز انجام شده به عدد ۴۰۰ می‌رسید که این آمار برای کشور ما آمار قابل توجهی است. پیوند سلول‌های بنیادی خون ساز و مغز استخوان نیز تاکنون بیش از ۸۰۰۰ پیوند بوده و ما توانسته ایم موفقیت هایی در این زمینه کسب کنیم.
وی افزود: براساس معیارهای اخلاقی و بیولوژیکی و دسترسی عادلانه مرکز مدیریت پیوند به همت وزارت بهداشت توانسته در زمینه هایی نظیر پیوند اعضا، فراهم آوری اعضا و تولید مثل نقش بسزایی ایفا کند.
کاظمینی ادامه داد: ۱۷ بخش پیوند مغز استخوان در کشور فعال است و از طرفی در سلول‌های بنیادی غیر خون ساز هم این بخش‌ها فعالیت دارند به تدریج مجموعه درمانی خوبی در این زمینه تجمیع می‌شود و در تلاشیم که با مجموعه ستاد سلول‌های بنیادی و دفتر معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور مراحل تحقیقاتی بیشتری را به انجام برسانیم.
در ادامه علی اکبر حق دوست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به تکمیل پروژه استفاده از مدل‌های حیوانی برای تحقیقات دانشمندان تصریح کرد: پروژه‌ای در این دانشگاه با یاری خدا و همت بالای دانشگاه علوم پزشکی کرمان و شهیدباهنر به انجام رسیده که وابسته به وزارت علوم می‌باشد و حمایت و نظارت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور را هم در این پروژه داشتیم تا یکی از زیرساخت‌های لازم برای انجام تحقیقات پیشرفته را در دانشگاه علوم پزشکی کرمان فراهم کنیم.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمان در بین ۶۰ دانشگاه علوم پزشکی کشور جزو ۱۰ دانشگاه برتر است، امکاناتی در این دانشگاه تعبیه شده است. در سال‌های گذشته این افتخار را داریم که توانستیم از اساتید به نام و توانمند داخلی دعوت کنیم و سعی کنیم زنجیره‌ای از خبرگان را به وجود بیاوریم تا با ارتباطات مرکز تحقیقات علوم و اعصاب کرمان را فعال‌تر کنیم و هم در حیطه پژوهش و هم در حیطه تولید مقالات فعال‌تر باشیم.
حق دوست در ادامه بیان داشت: در زمینه فعالیت‌های دانش بنیان و تبدیل علم و دانش به کارهای کاربردی فعالیت‌های زیادی در این دانشگاه انجام شده و سعی شده نیازهای دانشمندان را به مدل‌های حیوانی با این پروژه برطرف سازیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پایان خاطرنشان کرد: این دانشگاه محصولات دانش بنیان زیادی را به بازار عرضه کرده و به تولید رسانده که از آن‌ها می‌توان به استفاده از نیش زنبور عسل برای دردهای مفصلی و تولید مواد اولیه برای پرورش حیوانات اشاره کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار