آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۱۲۹۷
احمدی:

طرح ایجاد مناطق ویژه برای 5 استان در کمیسیون دائمی عتف مورد بررسی قرار گرفت

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم از بررسی درخواست پنج استان متقاضی برای ایجاد مناطق ویژه علم و فناوری در این کمیسیون خبر داد و گفت: تهران، فارس، سمنان، خوزستان و هرمزگان استان های متقاضی برای ایجاد مناطق ویژه علم و فناوری بودند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وحید احمدی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در حاشیه برگزاری جلسه کمیسیون شورای عالی عتف در جمع خبرنگاران گفت: جلسه صد و پنجاه و هفتم کمیسیون دائمی شورای عالی عتف برگزار شد که یکی از مسائل بسیار اساسی در این جلسه بررسی درخواست های ایجاد مناطق ویژه علم و فناوری در استان های متقاضی بود. 

وی افزود: استان های تهران، فارس، سمنان، خوزستان و هرمزگان متقاضی برای ایجاد مناطق ویژه علم و فناوری بودند که نماینده این استان ها برنامه های خود را براساس شاخص های شورای عتف تشریح کردند. 

احمدی ادامه داد: این شاخص ها ظرفیت اقتصادی، علمی فرهنگی، نیروی انسانی و مسائل مربوط به علم و فناوری می باشد. از مجموعه گزارشات استانی نشان داده شد که این استان ها علاقه زیادی برای ایجاد مناطق ویژه علم و فناوری دارند و استان ها ظرفیت خود را در این بخش نشان دادند. برخی از این استان ها دارای سرمایه های دقیق و حساب شده می باشند و با توجه به اینکه بر ماموریت اعتباری و بودجه ای مناطق ویژه تاکید شده از استان هایی که به صورت پایلوت دارای این مناطق بودند نیز گزارش هایی دریافت شد. 

وی اظهار داشت: استان هایی نظیر اصفهان، خراسان رضوی، یزد و بوشهر نتایج ایجاد این مناطق را در استان های خود گزارش دادند و با توجه به اینکه یکی از این استان ها در این جلسه برای ارائه گزارش حاضر نبود ادامه این مبحث به جلسه بعد انتقال داده شد. 

احمدی افزود: نکته اساسی که در دنیا مطرح شده است ایجاد شهرهای خلاق و یا شهرهای هوشمند است که کشورها روی این امر سرمایه گذاری زیادی می کنند. کشورهای توسعه یافته و یا حتی مالزی سرمایه گذاری زیادی روی شهر خلاق انجام داده اند و هدف این است که وقتی ما شهرهای بزرگی نظیر اصفهان و تهران را با وجود مراکز پژوهشی و صنعتی زیاد داریم باید این شهرها به صورت شهر خلاق باشند اما این مراکز به صورت منفرد کار کردند و هم افزایی نداشتند و در دنیا این مسئله را مدیریت می کنند. در تهران تعداد زیادی دانشگاه پژوهشگاه و پارک علم و فناوری است ولی هنوز با ایجاد شهر هوشمند فاصله زیادی دارد. 

وی در پایان خاطرنشان کرد: هدف این است که با استفاده از ظرفیت ها کارآفرینی نوآوری و خلاقیت بتوانیم هر چه سریع تر به این شهرهای هوشمند دست پیدا کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار