آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۱۹۷۸
در دیدار سفیر روسیه با محسن رضایی مطرح شد

عزم تهران و مسکو برای افزایش همکاری‌های راهبردی در ابعاد اقتصادی و امنیت منطقه

در دیدار سفیر روسیه با دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بر تعمیق همکاری‌های استراتژیک در عرصه‌های اقتصادی و امنیتی منطقه تأکید شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، لوان جاگاریان سفیر روسیه در تهران صبح روز یکشنبه اول مردادماه با محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار کرد.

رضایی در این دیدار، با راهبردی خواندن نگاه دو کشور، عزم و اراده دو ملت را در نگاه رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور روسیه متجلی دانست و افزود: نقش و جایگاه مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور روسیه در تقویت مناسبات و همکاری‌های دو کشور، مهم و اساسی بوده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با تأکید بر گسترش روابط ایران و روسیه گفت: باید تلاش کنیم تصمیم سازان دو کشور، این روابط را به‌منزله یک سرمایه ارزشمند دانسته و از تعمیق آن حمایت کنند. ما دولتمردان روسیه را افرادی مستقل و عاقل یافته‌ایم که در این سال‌ها در برابر فشارهای آمریکا، مقاومت کرده‌اند.

وی در ادامه بر لزوم توسعه همکاری‌های استراتژیک ایران و روسیه در موضوعات اقتصادی، سیاسی و امنیتی در عراق و سوریه تأکید کرد و گفت: ما و روسیه تحریم هستیم و می‌توانیم از این تحریم‌ها با همکاری هم یک فرصت تاریخی بسازیم و از بازارهای مشترک ایران، روسیه در منطقه برای سرمایه‌گذاری و مبادلات اقتصادی بهره ببریم.

در ادامه سفیر روسیه با تشکر از مواضع دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با نظرات شما را به مسکو منتقل خواهم کرد.

وی افزود: در هنگام سفر آقای پوتین به ایران و دیدارش با مقام معظم رهبری، شاهد روابط گرم و توام با احترام سران دو کشور بودم. نشست همکاری‌های روسیه، ایران و ترکیه در موضوع سوریه به‌زودی برگزار خواهد شد و همچنین چهاردهمین نشست مشترک اقتصادی ایران و روسیه نیز در شرف تشکیل است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار