
کد خبر:۶۲۲۲۶۵
مستندی درباره کشت زعفران مرغوب در کرمانشاه
مستند «کرکم» درباره ظرفیتهای کشاورزی استان کرمانشاه و کشت زعفران در این خطه از کشورمان، دوشنبه ۲ مردادماه روی آنتن شبکه افق میرود.

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری دانشجو، کرمانشاه استانی است با ظرفیتهای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی فراوان، خطهای که بسیاری آن را با سوغاتیهای مختلفش میشناسند، ولی هنوز نکات بسیاری در مورد کرمانشاه مغفول مانده است.
مستند «کُرکُم» درباره کرمانشاه و یکی از مسائل کمتر شنیده شده در مورد این استان است؛ این نام برای مردان و زنان این مرز و بوم مأنوس بوده، ولی در گذر زمان فراموش شده است در حالیکه کرمانشاه خاستگاه اولیه کرکم بوده است.
کرکم گیاهی است که در مناطق خشک رشد میکند و همان زعفران است که در لغت نامههای قدیمی، از آن به کرکم یاد شده است.
میگویند خاستگاه اولیه کشت زعفران در ایران در نواحی همدان و کرمانشاه بوده و حالا یکی از اهالی این استان، کرکم را به زادگاهش برگردانده است.
کشت زعفران در کرمانشاه یکی از ظرفیتهای اقتصادی مهم این استان محسوب میشود و میتوان با تکیه بر آن، به اشتغال زایی کمک کرد.
محمد طالبی و فاطمه آتانی کارگردانان «کرکم» هستند که دوشنبه ۲ مردادماه ساعت ۱۹: ۳۰ و تکرار آن ساعت ۱۱: ۰۰ روز سه شنبه از شبکه افق پخش میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.