مستند «کرکم» درباره ظرفیتهای کشاورزی استان کرمانشاه و کشت زعفران در این خطه از کشورمان، دوشنبه ۲ مردادماه روی آنتن شبکه افق میرود.
به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری دانشجو، کرمانشاه استانی است با ظرفیتهای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی فراوان، خطهای که بسیاری آن را با سوغاتیهای مختلفش میشناسند، ولی هنوز نکات بسیاری در مورد کرمانشاه مغفول مانده است.
مستند «کُرکُم» درباره کرمانشاه و یکی از مسائل کمتر شنیده شده در مورد این استان است؛ این نام برای مردان و زنان این مرز و بوم مأنوس بوده، ولی در گذر زمان فراموش شده است در حالیکه کرمانشاه خاستگاه اولیه کرکم بوده است.
کرکم گیاهی است که در مناطق خشک رشد میکند و همان زعفران است که در لغت نامههای قدیمی، از آن به کرکم یاد شده است.
میگویند خاستگاه اولیه کشت زعفران در ایران در نواحی همدان و کرمانشاه بوده و حالا یکی از اهالی این استان، کرکم را به زادگاهش برگردانده است.
کشت زعفران در کرمانشاه یکی از ظرفیتهای اقتصادی مهم این استان محسوب میشود و میتوان با تکیه بر آن، به اشتغال زایی کمک کرد.
محمد طالبی و فاطمه آتانی کارگردانان «کرکم» هستند که دوشنبه ۲ مردادماه ساعت ۱۹: ۳۰ و تکرار آن ساعت ۱۱: ۰۰ روز سه شنبه از شبکه افق پخش میشود.