کد خبر:۶۲۲۳۷۸
رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در بازدید از نمایشگاه الکامپ:

دولت دوازهم بدون شبکه ملی اطلاعات موفق نخواهد بود/جهش اقتصادی در لنز دوربین استارت آپ‌ها

مسئول سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری کشور در بازدید از نمایشگاه الکامپ اظهار داشت: طبیعی است که آی تی زیر ساختی را آماده می‌کند تا تمام فرآیند‌های بشری اعم ازصنعت، سلامت و اقتصاد را تحت تاثیر خود قرار داده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین قدیانی مسئول سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری کشور در بازدید از نمایشگاه الکامپ با اشاره به اهمیت فضای‌ای تی اظهار داشت: طبیعی است که الکترونیک و مخابرات که امروز در مقوله آی تی جمع شده است زیر ساختی را آماده می‌کند تا تمام فرآیند‌های بشری اعم ازصنعت، سلامت و اقتصاد را تحت تاثیر خود قرار داده است. فکر می‌کنم یک بستر نوینی است که می‌تواند باعث جهش در کلیه فرآیند‌های پیشرفته‌ی کشور باشد.

وی تصریح داشت: به لطف خدا وضعیت امسال نمایشگاه در سطح دانش ارتقا خوبی رو داشتیم، ولی به نسبت آن چیزی که باید باشیم واز آن صنعت استفاده ببریم هنوز مسیر زیادی داریم که اتفاقات جدی رقم بخورد و آن چه که جای نگرانی دارد این است که ما در مرز‌های دانش خیلی خوب حرکت می‌کنیم، ولی در حوزه‌های کاربردی عقب هستیم یعنی دانش تولید می‌کنیم، ولی نمیتوانتیم استفاده کنیم. این نگران کننده است به نظر می‌آید یک خلا ساختاری جدی در کشور داریم که باید بتواند این دانش‌های تولیدی در فضای علمی کشور را همگرا با ساختار‌های اجرایی کشور کند.

قدیانی برگزاری چنین نمایشگاه‌های در کشور را اثر گذار خواند و گفت: یقیناً این بازدیدکننده یا کسانی که محصولات و فناوری‌ها خود را اینجا آورده و ارایه داده اند تاثیری بسیار خوبی در پیشرفت کشور دارند. دیدن نمونه‌ها و انتقال تجربیات قطعا تاثیر گذار است. یکی از ویژگی‌های نمایشگاه امسال این است که در هر غرفه، شرکت یا سازمانی که حضور دارد در کنار خدمات و محصولات خود یک استارت آپ راه اندازی کرده است البته ما استارت آپ را به منزله‌ی بومی خود دنبال می‌کنیم و استارت آپ‌ها یی که در حوزه‌ی آی تی شکل میگیرد معمولا خدماتی است و اگر این استارت آپ‌ها به سمت تولید برود میتواند جهش‌های جدی در کشور ایجاد کند.

وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در ارتباط با تشکیل دولت دوازدهم و انتخاب وزیران مربوطه به حوزه علمی کشور اظهار داشت: سه بخش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت علوم و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در صورت هم افزای توان و همگرا بودن می‌توانند اثر گذار ظاهر شوند.

قدیانی شبکه ملی اطلاعات را از مهم‌ترین برنامه‌های دولت پیش رو خواند و گفت: یکی از مشکلات اساسی کشور در حوزه علم عدم ایجاد ارتباط صحیح و کارآمد میان علم و صنعت است. یعنی ارتباط تنگاتنگ علم و اقتصاد به وسیله شبکه ملی اطلاعات. اگر این شبکه‌ی ملی اطلاعات ما به واقع، نه به این که هر بار فازی از این شبکه افتتاح می‌شود و خبری از آن نیست به واقع اتفاق بیفتد و ما می‌تتوانیم از دیتا‌های خود به بهترین نحو استفاده و مدیریت کنیم یقیناً بحث اقتصاد مقاومتی رقم خواهد خورد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار