احمدی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: با توجه به معضلات و مشکلات فرهنگی دانشگاهها باید وزیری در راس وزارت علوم قرار بگیرد که دغدغه رفع مشکلات فرهنگی و ارتقاء شاخصهای فرهنگی را داشته باشد؛ البته وجود چنین افرادی در کشورمان کم است.
وی با بیان اینکه در چهار سال گذشته همت لازم برای حل مشکلات فرهنگی و پرداختن به مسائل زیربنایی فرهنگی در دانشگاهها وجود نداشته به همین دلیل در خیلی جاها شاهد سکون بوده ایم، افزود: تجریه نشان میدهد که هر گاه جناحبازی بر وزارت علوم حاکم بوده این وزارتخانه نتوانسته رشد و کیفیت مد نظر نظام آموزش عالی را فراهم تحقق ببخشد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اینکه زمزمه هایی برای معرفی گزینهای جناحی جهت تصدی وزارت علوم به گوش میرسد، گفت: تجربه نشان میدهد که جناحی کردن دانشگاهها در دولتهای باعث کاهش رشد علمی شده است.
وی با تاکید بر اینکه رئیس جمهور نباید برای انتخاب گزینههای تصدی وزارتخانهها به ویژه وزارت علوم زیر بار سهم خواهی جریانات سیاسی برود، تصریح کرد: وزیر علوم دولت دوازدهم باید در جهت رفع خلاءهای پژوهشی و علمی، توجه به شرکتهای دانش بنیان و تشکیل هستههای علمی در دانشگاهها اهتمام بورزد.