عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: احیای دوباره وزارت بازرگانی به صرفه و صلاح مملکت نیست.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی ابراهیمی با بیان این که تجمیع وزارتخانههای «صنعت و معدن» و «بازرگانی» تحت عنوان وزارت «صنعت، معدن و تجارت» یک اقدام کارشناسی در جهت منافع ملی کشور بوده است گفت: احیای دوباره وزارت بازرگانی به صرفه و صلاح مملکت نیست.
وی اظهارداشت: ادغام این دو وزارتخانه موجب ایجاد حلقهها و زنجیرههای نسبی بین تولیدکنندگان و مصرفکنندگان در کشور شد که خروجی این اقدام چیزی جزء حمایت از تولید ملی نبود.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در خصوص پیرامون قانون تمرکز وظایف و اختیارات بخش کشاورزی نیز گفت: خوشبختانه با اجرای قانون مزبور همگان شاهد تحولات مثبتی در این حوزه هستند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه قانون انتزاع به نفع بهره برداران بخش کشاورزی بوده است بر لزوم ابقای این قانون در کشور تاکید کرد.
ابراهیمی درخصوص برخی اظهار نظرها مبنی بر اینکه با ایجاد وزارت بازرگانی در فعالیتهای تولیدی و تجاری کشور پویایی ایجاد خواهد شد، اظهارداشت: این حرف یک حرف کاملا اشتباهی است چرا که احیای دوباره این وزارتخانه موجب ایجاد مدیریت دوگانه و به تبع واردات بی حساب و کتاب در کشور خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برنامه ریزی صحیح، تولید محصولات با کیفیت و عرضه مناسب از جمله رموز موفقیت در توسعه تجارت جهانی است.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس دهم مدیریت واحد و جامع را لازمه توسعه تجارت جهانی در بخش کشاورزی برشمرد و افزود: با مدیریت دوگانه در کشور یعنی یک وزارتخانه بطور کامل بحث تجارت و وزارتخانه دیگر بحث برنامه ریزی تولید را عهده دار باشد نمیتوان ورود و حضور پر رنگی در سطح بازارهای داخلی و خارجی داشت چرا که سرپا ماندن تولیدکنندگان منوط به یک بازار مطمئن مصرف و از طرف دیگر تامین نهادههای مورد نیاز است.