میثم مهدی پور مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو بیان کرد: قرارگاه جهادی شهید شجاعیان با هدف همکاری همه دانشجویان دانشگاه در فعالیتهای جهادی، تشکیل شد. قرارگاه به نام شهیدی که دانشجوی همین دانشگاه بوده است، نامگزاری شد.
میثم مهدی پور ادامه داد: قرار گاه جهادی شهید شجاعیان در پنج حوزه نظامی، سازندگی، بین الملل ، هستههای دانش بنیان و زن در اسلام فعالیت میکند. قرارگاه کار خود را در حوزه نظامی با برگزاری یک دوره تفریحی-نظامی با موضوع طب رزم در اردیبهشت ماه امسال آغاز کرد. برگزاری این دوره بدین دلیل بود که عزیزان برای حوادث مختلف آمادگی داشته باشند و بتوانند اقدامات لازم پزشکی را در بحران انجام دهند. این دوره در اردوگاه شهید قصابیان بابلسر، با شرکت حدودا 38 نفر از دانشجویان برگزار شد. دانشجویان در این دوره تمرینات مختلف نظامی را آموزش دیدند. این دوره با نام جهاد کبیر یک اجرا شد و در آینده نیز قصد داریم در پاییز دوره جهاد کبیر دوم را اجرایی کنیم.
مسئول قرارگاه جهادی شهید شجاعیان گفت: حوزه سازندگی در ماه مبارک رمضان با اجرای طرح اکرام محرومان امام حسن مجتبی علیهسلام شروع بکار کرد. در این طرح با شناسایی محرومین تاکنون 60 خانواده را تحت پوشش خود قرار دادهایم. با کمکهای مردمی جمع آوری شده برای این خانواده ها که تاکنون به مبلغ 8 میلیون تومان رسیده است، توانستیم علاوه بر تهیه مایحتاج غذایی ماهانه این عزیزان، برخی از نیازهای ضروری آنها را نیز برطرف نماییم. بطور مثال پرونده فرزند یکی از خانوادهها به دلیل مشکل مالی در پیشدبستانی متوقف شده بود. ما با پرداخت هزینه لازم توانسیتم پرونده را جهت ادامه تحصیل کودک، به دبستان منتقل کنیم. در قدم بعدی، ما بدنبال تهیه شناسنامهای از محرومین هستیم، تا بتوانیم کمکهای خود را به آنها سازماندهی کنیم . این امر اطلاعات مناسبی را در اختیار ما میگزارد که متوجه میشویم هر خانواده ای در زمانهای مختلف چه خدمتی نیاز دارد. در ماه رمضان آینده هم قصد اهدای 313 بسته غذایی به خانوادههای محروم داریم. رفع محرومیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل یکی از اولویتهای ماست. به عنوان نمونه با دانشگاه رایزنی کردیم تا برای 6 ماه غذای 20 دانشجوی دانشگاه رایگان رزرو شود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهار داشت: در این بین به مناسبت دهه کرامت بدنبال خانوادهای بودیم که در بحث ازدواج دچار مشکل باشند. در نهایت با زوج جوانی آشنا شدیم که نه خانواده دختر و نه خانواده پسر توانایی تهیه حتی یک تخته فرش را هم نداشتند. دو الی سه روز قبل از شروع دهه کرامت این پروژه کلید خورد و الحمدالله اکنون با احتساب هزینه کمکهای غیرنقدی اهدا شده، حدودا هشت میلیون دیگر برای کمک به این زوج جمع آوری شده است. این کمک ها جهت تامین جهیزیه تهیه شده و عصر امروز تقدیم این زوج خواهد شد. تاکید میکنم که تمام خریدهای ما در طرح سازندگی از محصولات داخلی است و حتی جهزیه تهیه شده برای زوج هم کاملا ایرانی است.
مهدی پور در خصوص نحوه شناسایی خانواده ها بیان کرد: خانوادهها توسط اشخاص مختلف به ما معرفی میشوند. ما پس از معرفی، در رابطه با خانواده تحقیق میکنیم. در تحقیقات ما حتما بررسی میکنیم که خانواده تحت نظر هیچ نهاد حمایتی نباشد. سپس خانوادههایی که یتیم هستند یا فرزند معلولی دارند، در اولویت اول کمک رسانی قرار میگیرند.
وی اضافه کرد: همیشه ابتدا خودم کار را انجام میدهم تا زمانی که کار را به کس دیگری میسپارم، تمام پیچ وخم کار را بلد باشم و عیبهای آن را برطرف کنم.در قرارگاه نیز ابتدا بیشتر خانوادهها را خودم پیگیری میکردم، اما مدتی است که از شناسایی و جمعآوری کمک تا اهدا کمک به خانوادهها بدست دانشجویان مختلف انجام میشود. این امر باعث میشود همه در این کار خود را شریک بدانند. خدا را شکر تبلیغات خوب دوستان و اعتماد مردم بگونهای بوده است که در هفتههای اخیر از کرمانشاه با بنده تماس گرفتند و از ما درخواست داشتند که در استان کرمانشاه برای یک روستا مدرسه احداث کنیم ، که این امر فعلا از توان ما خارج است. البته ما فقط در شهرستان بابل کار نمیکنیم بلکه در شهرستانهای دیگر استان مثل ساری ، بابلسر و... هم خانوادههایی را تحت پوشش داریم .
وی در پایان گفت: دانشجویان مختلفی با ما به صورت خودجوش همکاری میکنند و حتی کسانی که با هم اختلاف نظر جدی سیاسی دارند در این قرارگاه فعالیت دارند. قرارگاه جهادی ما به کار خود ادامه خواهد داد و همچنین در حوزه های دیگر تعیین شده هم فعالیت خواهد کرد.