استاندار کرمانشاه گفت: امروزه تجاریسازی پژوهشهای صورت گرفته و ایجاد شرکتهای دانشبنیان به تخصص اصلی جهاد دانشگاهی تبدیل شده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جهاد دانشگاهی طی سالهای اخیر با اقداماتی که در بخشهای مختلف انجام داده، گامی موثر در توسعه و ایجاد اشتغال برداشته است.
وی افزود: جهاد دانشگاهی اگرچه گستره وسیعی از فعالیتها را دارد، اما در برخی بخشها مانند تاسیس پارک علم و فناوری، ایجاد و حمایت از شرکتهای دانش بنیان، راهاندازی شتابدهندهها و استارتآپها و غیره بسیار خوب عمل کرده است.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه جهاددانشگاهی باید به همین رویه در بخش پژوهش و تجاری سازی ایدهها و همچنین حمایت از شرکتهای دانش بنیان ادامه دهد، تاکید کرد: امروز تجاری سازی پژوهشها و ایجاد و حمایت از شرکتهای دانش بنیان به تخصص اصلی جهاد دانشگاهی تبدیل شده است.
رازانی یادآوری کرد: مقام معظم رهبری نیز همواره بر لزوم حمایت از شرکتهای دانش بنیان و افزایش نقش این شرکتها در اقتصاد و اشتغال کشور تاکید دارند و جهاد دانشگاهی به خوبی در این بخش ورود کرده است.
وی از نقش بسزای جهاد دانشگاهی در تحقق اقتصاد مقاومتی هم یاد کرد و افزود: یکی از بخشهای اقتصاد مقاومتی تکیه بر پتانسیلهای درون کشور خصوصا در حوزه شرکتهای دانشبنیان است که یکی از شاخههای اصلی فعالیت جهاد دانشگاهی است.
استاندار کرمانشاه همچنین با مطلوب ارزیابی کردن فعالیتهای جهاددانشگاهی کرمانشاه، اظهار کرد: جهاددانشگاهی کرمانشاه جزو فعالترین و بهترین جهادهای کشور است.
رازانی افزود: فعالیت جهاد دانشگاهی استان به گونهای بود که در بازدیدی که داشتیم ترغیب شدیم بخش دیگری از ساختمان متعلق به استانداری را نیز که به عنوان انبار استفاده میشد، برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان در اختیار این نهاد قرار دهیم.
وی همچنین از تصویب اعتبار ۱۵ میلیارد تومانی در سفر هیات دولت برای تکمیل ساختمان بزرگ و نیمه کاره پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی هم یاد کرد و افزود: بخشی از این اعتبار سال گذشته پرداخت شد و پیشبینی شده بخش دیگر هم امسال پرداخت شود.