کد خبر:۶۲۵۳۳۸
رئیس سازمان فرهنگی هنری اوج:

فرهنگ و هنر تاکنون دغدغه هیچ دولتی نبوده/ «اوج» در طول 6 سال 11000 تولید هنری داشته است

اولین نشست خبری رئیس سازمان فرهنگی هنری اوج پس از 6 سال صبح امروز با حضور اهالی رسانه در ساختمان سازمان اوج برگزار شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ اولین نشست خبری رئیس سازمان فرهنگی هنری اوج پس از 6 سال صبح امروز با حضور اهالی رسانه در ساختمان سازمان اوج برگزار شد.
 
احسان محمد حسنی، رئیس سازمان فرهنگی هنری اوج ضمن تبریک روز خبرنگار و گرامی داشت یاد و خاطر شهدا گفت: امروز در شرایطی کنار هم جمع شده ایم که بسیاری از بحران‌های منطقه در خصوص حضور داعش مرتفع شده و برای کسب این آرامش مدیون خون شهدای مدافع حرم، خانواده‌های شان و سردار رشید اسلام همچون سردار سلیمانی هستیم.

محمد حسنی گفت: آنچه می‌گویم هم درد دل بچه‌های فرهنگ است هم دلیل شکل گیری سازمان اوج؛ هیچ یک از دولت‌های گذشته، هرگز فرهنگ، هنر و رسانه دغدغه و اولیت شان نبوده است. ممکن است وزیری آمده و رفته باشد، اما همیشه در روی یک پاشنه چرخیده و آن مظلومیت اهالی محله فرهنگ و هنر بوده است.

او دادمه داد: همیشه سنگ وسیمان و آهن بر روی فکر بمباران شده مردم ارجحیت داشته و هنرمندان را همیشه برای انتخابات خواسته اند. همه بسیج می‌شوند که هنرمندان را به لطایف الحیل مجبور کنند به حمایت از شخصی و درست از فردای انتخابات این سوءاستفاده از اهالی هنر تمام می‌شود. این کل کارایی هنرمندان برای مسئولین کشور است و بسیار جای تاسف دارد. این چهره‌ها ثروت‌های این کشور هستند که به آن‌ها بی توجهی می‌شود.

رئیس سازمان اوج همچنین گفت: مسئولین تمام رمق و انرژی شان را برای برگزاری جشنواره‌های شبیه به هم و بی اثر می‌گذارند. مجموعه‌های دولتی و شبه دولتی سالانه ۳۰۰ جشنواره هنری و بی رمق را برگزار می‌کنند که واقعا تاسف برانگیز است. حکایت این جشنواره‌ها حکایت آمپول مسکن برای یک جسم در حال احتضار است.

محمدحسنی با اشاره به تولیدات سینمایی کشور گفت: نزدیک به ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته اما دریغ از یک فیلم سینمایی در حد و قواره بین المللی برای روایت ۱۲ تا ۲۲ بهمن ۵۷ که بتوانیم به مخاطبین تشنه خارجی ارائه کنیم؛ در حوزه موسیقی و هنرهای تجسمی هم همین وضعیت را داریم. در این شرایط یک عده جوان خود جوش که کارمند رسمی هیچ نهادی هم نیستند به میدان آمدند و در زمین مین گذاری شده که برای شان طراحی کرده بودند ایفای نقش کردند.

او اضافه کرد: سال‌ها پیش در شرایط نامطلوبی که وجود داشت شهید آوینی جمعی را گرد هم آورد که گروه روایت فتح را راه اندازی کرد. در سال ۹۰ مجموعه اوج نیز در آب و هوایی شبیه به همان روزهای تشکیل روایت فتح شکل گرفت.

محمدحسنی در مورد وظایف سازمان اوج گفت: اولویت اصلی اوج، ارائه مفاهیم انقلابی و دینی در بسته بندی‌های شیک و جذاب است. تولیدات ما زیر ذره بین مردم و مسئولین است.

او با کنایه به مسئولین مربوطه بیان کرد: ما با مسئولین یک توافق نانوشته داریم و آن اینکه وظیفه سخنرانی و حرف زدن با آن ها، تولیدات و کار میدانی با ما؛ و ما امروز مفتخر هستیم که ۲۶۰۰ هنرمند طی این ۶ سال کار خودشان را به درستی انجام داده اند.

رئیس سازمان اوج افزود: ما تمام سعی مان در تولید محصولات موثر است، محصول موثر یعنی محصول با کیفیت و ناب با قیمت مناسب، یکی از فعالیت‌های اصلی ما تمرکز بر اجرای این فرآیند است. اوج یک مجموعه کم عده، اما پر کار است، مجموع همکاران ما ۴۰ الی ۵۰ نیرو است. کار اصلی ما برنامه ریزی و سیاستگذاری است در زمینه فرهنگ و هنر، ما بودجه ثابتی نداریم، می‌گردیم فکر‌ها ایده‌ها و طرح‌های نو و ناب را پیدا می‌کنیم و بعد برای آن ایده جذب ظرفیت و بودجه می‌کنیم که انصافا این بخش مثل جهاد است.


او ادامه داد: اوج افتخارش شاید تولید ۱۱ هزار اثر در این ۶ سال نبوده بلکه معرفی هنرمندان جوان و خلاق است. کار اوج شاید مثل پژوهشگاه رویان در عرصه هنر است. ما یک گلخانه عظیم داریم که هنرمندان جوان را به جامعه هنر معرفی می‌کنیم.

سپس محمدحسنی تولیدات این سازمان در بخش های گوناگون را برشمرد: یکی از کارهای بزرگ مجموعه اوج اجرای نمایش‌های میدانی بسیار بزرگ در سطح کشور و منطقه است. در حوزه مستند اوج سالانه ۷۰۰ اثر در زمینه‌های مختلف تولید می‌کند. در این بخش ۸۰ موسسه که با اوج همکاری می‌می کنند بچه‌های انقلابی حرف اول را می‌زنند. در حوزه تحول گرافیک، مجموعه هایی مثل خانه طراحان انقلاب اسلامی را داریم که فعالیت بسیار خوبی دارد.
در بخش تولید موشن گرافیک و تبلیغات محیطی فعالیت خلاقانه و شگفت انگیزی دارند.

او ادامه داد: در چرخه صنعتی انیمیشن نیز تولیدات با کیفیت و با داستان‌های بسیاری خوبی داریم. در عرصه تولیدات مسابقه مستند ها، نوآوری و خلاقیت بسیار زیادی در داشته اند و تولیدات خوبی مثل مسابقه فرمانده، خانه ما و... داشته است. اوج کودکان و نوجوان هم کارهای بسیار خوب یانجام داده، اما لازم می‌دانم این نکته را هم بگویم که اوج کودک و نوجوان و اساسا خود مجموعه اوج رقیب صدا وسیما و مجموعه‌های دیگر نیست بلکه ما رفیق و یار این عزیزان هستیم و به آن‌ها کمک می‌کنیم. اوج کودک و نوجوان در سوریه برای کودکان بی سرپرست و جنگ زده، استان به استان رفته و برنامه شاد و جذابی برای کودکان سوری برگزار کردیم.

رئیس سازمان اوج همچنین گفت: در کنار تولیدات تلویزیونی یکی از بخش‌های جذاب تولید فیلم و سریال است. امسال ۵ اثر را برای جشنواره فیلم فجر در حال تولید داریم که فیلم پرواز به وقت شام اثر حاتمی کیا، فیلم توهم توطئه به کارگردانی احمدرضا توکلی فیلم تنگه ابوغریب بهرام توکلی، فیلم نائله به کارگردانی اصغر عباسی از استعداد‌های جدیدی که اوج معرفی می‌کند و فیلم طیب خان به کارگردانی مسعود دهنمکی هستند.

محمدحسنی که مسئولیت بنیاد فرهنگی روایت و بسی هنرمندان را نیز در اختیار دارد به تحولات در دو مجموعه دیگری که تحت مدیریتش است اشاره کرد و توضیح داد: روایت فتح قرار است با ساختاری جدید فعالیت می‌کند. این مجموعه با شعار روایت فتح آغازی جدید کار خود را شروع می‌کند؛ در مورد تحولات این مجموعه بعدا مفصلا صحبت می کنم اما همین مقدار بگویم که یکی از مهم ترین این تحولات این است که طی چند ماه آینده درب‌های آرشیو روایت فتح به روی فیلم ساز‌ها  و مستند سازها باز می‌شود. همچنین درب‌های شهرک سینمایی انقلاب و دفاع مقدس نیز به روی مردم و فیلم سازان باز می‌شود.

او اضافه کرد: همکاری اوج، بنیاد فرهنگی روایت و بسیج هنرمندان به این جهت است که از موازی کاری جلوگیری کنیم و در کنار هم بتوانیم به وظیفه اصلی مان سامان بدهیم.

محمد حسنی در پایان گفت: مرتضی سرهنگی از من سوال کرد که تمام هزینه ی پیروزی انقلاب و جنگ چقدر تمام شده است؟ این سوال ذهن من را مشغول خودش کرد و امروز می گویم، تمام این کارهایی که تا الان به شما گزارشش را ارائه کردم در برابر هزینه انقلاب اسلامی هیچ است . ما این را نباید فراموش کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار