ديدار قريب الوقوع نامزد ندا آقاسلطان با سران رژيم صهيونيستي
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، آن روزها كه رسانههاي ضد انقلاب خبر كشته شدن ندا آقا سلطان در خيابانهاي تهران را توسط عدهاي كه آنها را "لباس شخصي" يا "بسيجي" مي ناميدند، منتشر ميكردند، در ميان گزارشهاي خود مصاحبههايي را با پسر جواني نشان ميدادند كه خود را نامزد ندا آقا سلطان معرفي ميكرد.
او كه "كاسپين ماكان" نام داشت، در اين مصاحبهها در صدد آن بر آمده بود تا ندا آقا سلطان را دختري معرفي كند كه طرفدار يكي از نامزدهاي اصلاح طلب انتخابات دهم رياست جمهوري ايران بوده و به طبع آن چنين وانمود كند كه "ندا" روز حادثه براي بيان اعتراض خود به خيابان آمده بود.
اما امروز خبري در فضاي مجازي منتشر شد كه حكايت از سفر ماكان به سرزمينهاي اشغالي و ديدار با مسئولان رژيم صهيونيستي داشت.
بر اساس خبري كه روزنامه "لو پاريزين" چاپ پاريس منتشر كرده است، ديدار ماكان با مسئولان رژيم صهيونيستي پس از ديدار با نمايندگان چند کشور اروپايي صورت خواهد گرفت.
اهميت اين سفر هنگامي دو چندان ميشود كه در ماههاي اخير جزئيات تكان دهندهاي از مرگ مشكوك ندا آقا سلطان در رسانههاي داخل كشور منتشر داشت كه حكايت از يك سناريوي از پيش طراحي شده داشت.
اين جزئيات كه در قالب يك فيلم مستند تنظيم شده بود نشان ميداد كه ندا آقا سلطان در هنگام زمين افتادن در فيلم لحظه قتل خود، شي مشكوكي در دست دارد كه با فشردن آن خون بر روي صورتش جاري مي شود.
اين فيلم به قدري تكان دهنده بود كه رسانههاي حامي جريان فتنه را دستپاچه كرد و آنها را به ابراز توجيهات غير منطقي واداشت.
با اين حال انتشار خبر ملاقات ماكان با شخصيتهاي اسرائيلي مي تواند تا حدودي ديگر از پشت پردههاي اين سناريو پرده بردارد./انتهاي پيام/