
کد خبر:۶۲۶۶۵
شاعران و طنزپردازان به استقبال بهار ميروند
آيين استقبال شاعران از بهار با حضور چهرههايي چون عبدالجبار كاكايي، فريدون آسراني، سيامك ياسمي، سعيد ميرزايي، ناصر فيض و سعيد بيابانكي برگزار ميشود.
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، شاعران و طنزپردازان مطرح و معاصر كشور از سوي مديريت فرهنگي هنري منطقه 11، در آييني صميمي و در مراسمي با عنوان «استقبال شاعران از بهار» به شعرخواني در وصف بهار خواهند پرداخت.
اين مراسم با حضور طنزپردازان و شاعراني چون عبدالجبار كاكايي، فريدون آسراني، سيامك ياسمي، سعيد ميرزايي، ناصر فيض و سعيد بيابانكي در محل فرهنگسراي پايداري برگزار ميشود.
در اين نشست شاعران ضمن شعرخواني در باب فصل بهار در خصوص آداب و سنن نوروز ايراني به ايراد سخن خواهند پرداخت.
مراسم استقبال شاعران از بهار دوشنبه، 24 اسفند ماه ساعت 18 برگزار ميشود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.