آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۶۷۲۰
مدیر اجرایی «کمپین ملی کیف مهربانی»:

سعی می‌کنیم آینده کودکان بازمانده از تحصیل را نجات دهیم

علی مظاهری گفت: یکی از اهداف اصلی این کمپین، پیشگیری از به ورطه جرم و بزه افتادن کودکان بازمانده از تحصیل است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ علی مظاهری مدیر اجرایی «کمپین ملی کیف مهربانی» از برگزاری این کمپین خیریه برای دومین سال پیاپی خبر داد که بر اساس آن برای کودکان محصل روستا‌های محروم کشور، کیف مدرسه به همراه لوازم التحریر مورد نیاز آن‌ها تهیه می‌شود.

وی در خصوص اهداف شکل گیری این کمپین خیریه اظهار کرد: در خصوص اهداف شکل گیری کمپین ملی کیف مهربانی، بحث‌های زیادی می‌توان مطرح کرد از جمله حمایت از دانش آموزان بی بضاعت مناطق محروم تا حمایت از تولید ملی، ولی به واقع یکی از اهداف اصلی این کمپین، پیشگیری از به ورطه جرم و بزه افتادن کودکان بازمانده از تحصیل است.

مدیر اجرایی «کمپین ملی کیف مهربانی» در ادامه به ارائه برخی آمار‌های رسمی در خصوص بازماندن کودکان از تحصیل پرداخت و گفت: بنا بر گزارش مکتوب مدیر کل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تیر ماه سال گذشته، در کل کشور حدود ۱۳۵ هزار دانش آموز مقطع ابتدایی داشته ایم که از تحصیل باز مانده اند و متأسفانه باید گفت که بخش قابل توجهی از آن‌ها به سمت بزهکاری هدایت می‌شوند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر طبق برآورد‌ها حداقل هزینه نگهداری یک زندانی در زندان، روزانه ۵۰ هزار تومان می‌باشد که این عدد تا مرز ۱۵۰ هزار تومان در برخی زندان‌های کشور بالا می‌رود.

مظاهری با مقایسه بودجه سازمان زندان‌ها در سال ۱۳۹۶ و بودجه‌های فرهنگی کشور، اظهار داشت: در کشور ما در سال ۱۳۹۶، هزینه نگهداری زندانیان کل کشور عددی بالغ بر ۴۰۰۰ میلیارد تومان است. این هزینه بیش از دو برابر بودجه سازمان صدا و سیما و به تنهایی ٤ برابر بودجه وزارت فرهنگ و ارشاد یا وزارت ورزش و جوانان است. به عبارتی باعث تاسف است که هزینه نگهداری زندانیان در سال ۹۶، بیشتر از کل بودجه مصوب دو وزارت خانه و یک سازمان فرهنگی عظیم بنام صدا و سیما است.

این فعال امور خیریه در ادامه به هزینه بازگشت به تحصیل تمامی ۱۳۵ هزار دانش آموز ترک تحصیل کرده اشاره کرد و گفت: کل هزینه بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل در سال ۹۶، حداکثر رقمی برابر ۶۰ میلیارد تومان است این در حالی است که احتمال اینکه کودکان بازمانده از تحصیل، در طول زندگی خود خدای ناکرده به خاطر ورود به حوزه‌های بزهکاری مانند قاچاق، سرقت، قتل، جرایم خشن و فحشا، به زندان بیافتند، بالای ۷۰ درصد خواهد بود.

وی افزود: باید توجه کرد که کل هزینه ۴ هزار میلیارد تومان که به عنوان بودجه سالیانه سازمان زندان‌ها مصرف می‌شود، تن‌ها صرف نگهداری زندانیان می‌شود و هزینه‌های مخفی دیگر مانند مشکلات عاطفی، اجتماعی و اقتصادی که گریبان خانواده‌ها را خواهد گرفت، اصلا در محاسبات آورده نشده است!

مدیر اجرایی «کمپین ملی کیف مهربانی» گفت: با بررسی اعداد و ارقام ذکر شده می‌توان نتیجه گرفت، بهترین کار در این خصوص انجام فرایندهای پیشگیرانه برای کاهش زمینه فعالیت‌های بزهکارانه است و همانگونه که در بالا به آن اشاره شد، اگر تلاش جدی برای بازگرداندن ۱۳۵ هزار دانش آموز به مدرسه صورت نگیرد، خدای ناکرده باید بیش از سی برابر آن را هزینه نمائیم تا در آینده نزدیک آن‌ها را بخاطر افتادن در باتلاق بزهکاری و جرم و فساد، در زندان نگهداری نمائیم.

علی مظاهری در پایان اظهار داشت: بنیاد خیریه راهبری آلا با طرح نمودن «کمپین ملی کیف مهربانی» فارغ از انجام یک کار خداپسندانه و حمایت از تولید ملی، درصدد حساس نمودن جامعه نسبت به پیامدهای احتمالی از عدم تحصیل دانش آموزان است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار