آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۷۵۶۵
در نامه‌ای به کنگره آمریکا

دولت ترامپ با فروش سیستم‌های پدافندی متحرک به رومانی موافقت کرد

وزارت دفاع و خارجه آمریکا در نامه‌ای به کنگره این کشور، توافق خود را برای فروش سیستم‌های پدافندی متحرک به رومانی به ارزش حدود ۱. ۲۵ میلیارد دلار اعلام کردند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در ادامه تنش‌ها بین روسیه و غرب در موضوعات مربوط به شرق اروپا و به ویژه بحران اوکراین، وزارت دفاع آمریکا از فروش سیستم‌های پدافندی به رومانی خبر داده است.

طبق گفته آژانس همکاری دفاعی امنیتی پنتاگون، وزارت خارجه آمریکا فروش سیستم‌های پدافندی متحرک به رومانی به ارزش ۱. ۲۵ میلیارد دلار را تایید کرده است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این نهاد وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده که پنتاگون کنگره آمریکا را در جریان فروش این سامانه قرار داده است.

در صورت عدم مخالفت قانونگذاران آمریکایی، قرار است ۵۴ سیستم پدافندی ساخت شرکت «لاکهید مارتین» و تجهیزات وابسته به آن را به رومانی بفروشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار