کد خبر:۶۲۷۶۴۸
لاریجانی:

اصلاح آئین‌نامه مجلس در مورد حذف سخنرانی موافقان قابل تأمل است

رئیس مجلس شورای اسلامی، اصلاح آئین‌نامه داخلی مجلس برای حذف سخنرانی موافقان و افزایش زمان سخنرانی وزرا را امری قابل تأمل خواند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در جلسه علنی روز شنبه مجلس شورای اسلامی علی ادیانی‌راد نماینده قائمشهر در تذکری خطاب به رئیس مجلس گفت: شأن جنابعالی به لحاظ حقیقی و حقوقی، اهتمام به رعایت آئین‌نامه مجلس است. طی روزهای اخیر اتفاقاتی افتاد که شاید از باب تساهل و تسامح امور بود. شاهدیم گاهی برای برخی وزرا سه موافق صحبت کردند؛ این در حالی است که طبق آئین‌نامه، یک نماینده می‌تواند فرصت خود را در اختیار نماینده دیگری قرار دهد؛ نه نمایندگان دیگری.

عضو کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: طبق آئین‌نامه، اصل بر بررسی برنامه‌های وزراست، اما شاهد بودیم که مخالفان و موافقان در بررسی برنامه‌های وزرا سخنرانی نمی‌کردند.

وی از رئیس مجلس خواست در باقی‌مانده زمان، مخالفان و موافقان در خصوص برنامه‌های وزرا صحبت کنند.

ادیانی‌راد تصریح کرد: در بررسی رأی اعتماد به دو وزیر شاهد بودیم بدون اینکه مخالفی وجود داشته باشد، موافقان صحبت کردند، بنده آئین‌نامه را بررسی کردم؛ در بررسی طرح‌ها و لوایح، جایی که مخالفی وجود نداشته باشد، موافق صحبت نمی‌کند.

نماینده مردم قائمشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: علاوه بر این، ترتیب در اظهارنظر‌ها وجود دارد، به عبارت دیگر مخالفت، اصل و موافقت به تبع است.

وی کودتای ۲۸ مرداد را محکوم کرده و آن را شیطنت شیطان بزرگ نامید.

در ادامه علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بررسی رأی اعتماد، لوایح برنامه و بودجه در فصول جداگانه آئین‌نامه قرار دارد و مخالفان و موافقان وزرا شخصیت‌های مستقل و حقیقی هستند؛ بنابراین نمی‌توان به خاطر عدم وجود مخالف، موافقان را حذف کرد.

وی ادامه داد:، اما اصلاح آئین‌نامه مبنی بر اینکه در مورد وزرا فقط مخالفان صحبت کنند و وقت وزیر و هیأت وزیران برای دفاع افزایش یابد، پیشنهاد خوب و قابل تأمل است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار