وزير امنيت داخلي اسرائيل خواهان کناره‌گيري اولمرت شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۷۸

وزير امنيت داخلي اسرائيل خواهان کناره‌گيري اولمرت شد

 وزير امنيت داخلي اسرائيل که خود نامزد منصب رياست حزب کاديما است به شکل علني خواهان کناره‌گيري ايهود اولمرت، نخست‌وزير اسرائيل از منصب خود پس از برگزاري انتخابات داخلي حزب کاديما و تعيين جانشين وي شد.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از خبرگزاري آلمان، آوي ديختر گفت: به لحاظ ملي و حزبي جايز نيست پس از تعيين جانشين اولمرت در انتخابات داخلي حزب، وي به حفظ منصب خود ادامه دهد.

ديختر در گفت‌وگويي تلويزيوني افزود: اولمرت از طريق تفسير قانون حزب کاديما و سوء استفاده از آن تلاش مي‌کند تا دوره نخست‌وزيري خود را طولاني کند.

رئيس سازمان امنيت داخلي اسرائيل افزود: هدف از انتخابات مقدماتي و داخلي در حزب کاديما، تعيين جانشين اولمرت است و جايگزيني فردي به جاي اولمرت بر اساس وعده‌اي است که ما به اسرائيلي‌ها داديم.

سيوي ليوني، وزير امور خارجه اسرائيل و ديگر نامزد رياست حزب کاديما که شانس بيشتري براي رياست اين حزب دارد، مبارزه انتخاباتي خود را با ديدار با مسئولان حزبي آغاز کرد؛ اما بطور علني براي برکناري اولمرت تحرکي انجام نداده است، بلکه در انتظار انتخابات داخلي حزب کاديما است.

اين موضع همچنان موضع شاوول موفاز، وزير حمل و نقل اسرائيل است که نامزد ديگر مطرح براي رياست حزب کاديما است، نزديکان به اولمرت گفتند که وي در صورتي که ناگزير به استعفاء شود، پيشنهادي را ارائه خواهد داد تا بر اساس آن دستيار وي در حزب، جانشين وي شود.

ارزيابي‌ها حاکيست که اولمرت تلاش مي‌کند تا منصب خود را تا پس از صدور راي دادگاه درباره موضوع اتهام به فساد مالي حفظ کند؛ هر چند اين کار آسان نيست، زيرا حزب کار و کاديما در مورد برگزاري انتخابات داخلي در حزب کاديما و تعيين جانشين رئيس جديد اين حزب توافق کردند.

اولمرت روز جمعه در مصاحبه‌اي تلويزيوني گفت که منصب خود را حفظ خواهد کرد و بعيد ندانست که براي انتخابات داخلي حزب کاديما خود را بار ديگر نامزد کند.

نخست‌وزير اسرائيل گفت: نامه‌هاي تشويق فراواني از اسرائيلي‌ها دريافت کردم و نگران نشست دادگاه در 17 ماه جاري نيستم./انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار