کد خبر:۶۲۸۳۲۴
معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان:

ساختمان خوابگاه‌ها مناسب دانشگاه نیست/ دانشجویان ورودی دو ترم اول تحصیل را در خوابگاه خودگردان سپری می‌کنند

معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان بیان کرد: نحوه تخصیص خوابگاه به دانشجویان بدین گونه است که به همه متقاضیان خوابگاه تعلق می‌گیرد، اما دانشجویان دو ترم اول تحصیلی خود را در خوابگاه‌های خودگردان اسکان داده می‌شوند.

دکتر محسنی معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: دانشگاه ما ۱۰ خوابگاه ملکی دارد که از این تعداد دو خوابگاه - بوستان یک و دو - از ابتدا به عنوان خوابگاه ساخته شده‌اند. اما مابقی ساختمان‌ها کاربری دیگری داشتند که اکنون با کمی تغییرات در ساختار آن به عنوان خوابگاه استفاده می‌شوند. به همین دلیل ما توقع نداریم که خوابگاه‌های ما استاندارد بالایی داشته باشند. برای بهبود شرایط این واحد‌ها نیز در سه سال گذشته ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان هزینه کردیم که تاثیر بسزایی در کیفیت خوابگاه‌ها داشت.

محسنی اعلام کرد: نحوه تخصیص خوابگاه به دانشجویان بدین گونه است که به همه متقاضیان خوابگاه تعلق می‌گیرد. اما برای دو ترم اول در خوابگاه‌های خودگردان اسکان داده می‌شوند.

معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در ادامه بیان کرد: در سلف سرویس دانشگاه نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است. به عنوان مثال میز و صندلی‌ها به طور کامل عوض شده‌اند همچنین دانشجویان در وعده‌های ناهار و شام دو منو برای انتخاب غذا دارند. همچنین باید بگویم که سعی ما بر این است که سهم برنج ایانی در غذا‌ها را به ۸۰ درصد برسانیم که این مقدار اکنون ۶۰ درصد است.

وی عنوان کرد: سلف مرکزی دانشگاه با ۴۷۰۰ متر زیربنا در حال ساخت است که اگر اعتبارات به خوبی به این پروژه تخصیص یابند، مهرماه سال آینده می‌توانیم از این ساختمان بهره برداری کنیم.

وی در خصوص مسئله آزار دانشجویان توسط سگ‌های ولگرد داخل دانشگاه بیان کرد: در گذشته درب ورودی سایت اصلی کنترل نداشت و باعث می‌شد با توجه به موقعیت دانشگاه که در دامنه کوه قرار دارد، سگ‌های ولگرد در داخل دانشگاه پرسه می‌زدند، اما اکنون با کنترل خوب درب ورودی و افزایش رفت و آمد ها، سگ‌های کمتری دیده می‌شوند و در آینده هم وضع بهتر خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار