آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۸۳۶۶
رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا همدان:

رتبه ۹ چاپ مقالات ISC در بین دانشگاه‌های کشور/ برنامه راهبردی ۵ ساله دانشگاه بوعلی همدان

رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا از ایجاد تعاملات بین‌المللی مناسب در سال‌های اخیر خبر داد و گفت: برنامه راهبردی ۵ ساله این دانشگاه تدوین شده و به تصویب رسیده است و فعالیت‌های علمی این دانشگاه بر اساس این برنامه پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، دکتر منصور غلامی رئیس دانشگاه بوعلی سینا سه‌شنبه 31 مرداد در آئین افتتاحیه چهل‌وهشتمین کنفرانس ریاضی ایران به میزبانی دانشگاه بوعلی‌سینای همدان، با بیان اینکه دانشگاه بوعلی در سال 52 بنیانگذاری شده است، افزود: آغاز پذیرش دانشجو در این دانشگاه از سال‌های 53 و 54 با رشته‌های تحصیلات تکمیلی آغاز شد.

وی ادامه داد: پس از انقلاب اسلامی و از سرگیری دوباره دانشگاه‌ها از سال 58، دوره‌های کارشناسی نیز در این دانشگاه راه‌اندازی و دانشگاه بوعلی به یک دانشگاه جامع تبدیل شد.

غلامی با اشاره به اینکه در حال حاضر 11 هزار دانشجو در مقاطع مختلف در این دانشگاه در حال تحصیل هستند، اضافه کرد: این دانشگاه دارای 430 عضو هیئت علمی و اساتید برتر کشوری و بین‌المللی است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 4 هزار نفر در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه بوعلی در حال تحصیل هستند و در دروه دکتری نیز در 110 رشته گرایش دانشجو پذیرش می‌شود.

رئیس دانشگاه بوعلی از وجود 13 دانشکده در سطح این دانشگاه خبر داد و عنوان کرد: 4 دانشکده در شهر‌های مختلف استان به صورت اقماری دانشجو پذیرش می‌کنند.

غلامی با بیان اینکه مساحت زیرسطح دانشگاه بوعلی به 160 هکتار می‌رسد، گفت: 7 دانشکده در پردیس اصلی دانشگاه است و مابقی نیز بر اساس طرح‌های پیش‌بینی شده در آینده به پردیس اصلی دانشگاه انتقال خواهند یافت.

وی به مقالات این دانشگاه اشاره کرد و یادآور شد: در سال گذشته 4 هزار و 580 مقاله ISI توسط اعضای هیئت علمی این دانشگاه به چاپ رسیده است.

غلامی با بیان اینکه در سال گذشته 50 هزار و 180 مورد استناد به مقالات دانشگاه بوعلی انجام شده است، افزود: دانشگاه بوعلی در چاپ مقالات ISC رتبه 9 را کسب کرده به طوریکه این دانشگاه رتبه 50 را در بین دانشگاه‌های جهان اسلام داراست.

وی از کسب جوایز متعدد توسط اعضای هیئت علمی این دانشگاه خبر داد و گفت: کسب رتبه سوم در هجدهمین جشنواره خوارزمی، تجلیل از فناوران برجسته در چندین سال پیاپی و کسب جایزه علامه طباطبایی از جمله افتخارات این دانشگاه بوده و  4 استاد برجسته دانشگاه بوعلی نیز جزء اساتید یک درصد تأثیرگذار در علم دنیا هستند.

وی بیان اینکه 5 شرکت دانش‌بنیان در این دانشگاه فعال است، اعلام کرد: 28 واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه بوعلی فعالیت دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار