کد خبر:۶۲۹۱۴۵

سریال آبشار سرنوشت بزودی از شبکه نهال

فصل سوم از مجموعه پویانمایی «آبشار سرنوشت» بزودی از شبکه نهال به روی آنتن خواهد رفت.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ مجموعه «آبشار سرنوشت» مربوط به داستان زندگی ورزشی پسری به نام «مو هویجی هیناتا» است که به تازگی به دبیرستان «کاراسونو» وارد شده و عضو تیم والیبال این دبیرستان شده است.

در پایان فصل دوم، تیم کاراسونو در مسابقات انتخابی استان تا مرحله فینال صعود می‌کند و برگزاری و نتیجه مسابقه فینال به فصل سوم موکول می‌شود. 

در ۱۰ قسمت فصل سوم این مجموعه، شاهد مسابقه بسیار جذاب و نفسگیر بین دو تیم کاراسونو و شیراتوریزاوا خواهیم بود. برای اینکه نتیجه این جدال نفس گیر رو مشاهده کنید ازشما دعوت می‌شود تا برای دیدن فصل سوم این سریال پر هیجان با شبکه نهال همراه باشید.

این مجموعه که تولید کشور ژاپن در سال ۲۰۱۶ است در ۱۰ قسمت ۲۴ دقیقه‌ای در قالب سریال و با سبک تولید دو بعدی برای رده سنی کودک تولید شده است.

همچنین سریال آبشار سرنوشت در تیرماه سال ۹۶ در استودیو ایما با مدیریت گویندگی حامد عزیزی، مترجمی مهدی رحیمی، ویراستاری محمد شریفی و تدوین و فارسی سازی خانم صلاحیان برای پخش در شبکه کودک سیما آماده سازی شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار