آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۹۵۱۰

هزینه کد رهگیری بر عهده کیست؟/ مردم فریب نخورند

رییس سابق اتحادیه مشاوران املاک با تاکید بر این‌که هیچ بنگاه املاکی اجازه دریافت پول برای صدور کد رهگیری ندارد، گفت: بنگاه‌های املاک باید هزینه کد رهگیری را که برای خرید و فروش ۴ هزار تومان و برای اجاره ۲ هزار تومان است پرداخت کنند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نایب رییس کمیسیون عمران مجلس به تازگی از بروز تخلفاتی در حوزه قولنامه‌ها خبر داده و گفته است: «متاسفانه در حال حاضر مشاوران املاک برای عقد قولنامه‌ها از عدم صدور کد رهگیری صحبت می‌کنند و معتقدند قولنامه با صدور کدرهگیری حق کمیسیون متفاوتی دارد که این تخلف محرز است.»
کیان پور با تاکید بر ضرورت ساماندهی فعالیت مشاوران املاک، افزود: همه مشاوران املاک باید ملزم به صدور کد رهگیری در عقد قولنامه باشند.

این در حالی است که رییس سابق اتحادیه مشاوران املاک در گفت‌وگو با تسنیم می‌گوید: مشاور املاک برای صدور کد رهگیری باید مبلغی جزیی را پراخت کند و این مسئله هیچ ارتباطی به متعاملین ندارد.

مصطفی قلی‌خسروی با بیان این‌که هزینه‌های دریافت شده برای نگهداری سرور کد رهگیری است، یادآور شد: در ابتدا قرار بود برای هر معامله‌ای که ثبت شده و کد رهگیری برای آن صادر می‌شود ۲۰ هزار تومان توسط بنگاه‌های املاک پرداخت شود که در ادامه به ۱۰ هزار و ۸ هزار تومان کاهش یافت.

وی با بیان این‌که مشاوران املاک به این هزینه برای کد رهگیری اعتراض کردند، گفت: این مسئله باعث کاهش هزینه صدور کد رهگیری برای معاملات خرید و فروش به ۴ هزار تومان و اجاره‌نامه‌ها به ۲ هزار تومان شد.

وی با تاکید بر این‌که بنگاه‌های املاک اجازه دریافت مبالغی برای صدور کد رهگیری ندارند و این کار تخلف است، اظهار کرد: در صورتیکه بنگاه‌های املاک این کار را انجام دهند اتحادیه مستقیما با آن‌ها برخورد قاطعی خواهد کرد.

رییس سابق اتحادیه مشاوران املاک با یادآوری این‌که در گذشته برخی بنگاه‌های املاک برای صدور کد رهگیری مبالغی بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان از متعاملین دریافت می‌کردند، افزود: با توجه به گزارش‌ها و بازرسی‌های انجام شده، با این متخلفان برخورد شد.

خسروی بیان کرد: هیچ بنگاه املاکی اجازه دریافت پول برای صدور کد رهگیری معاملات مسکن را ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار