آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۰۱۵۱
بر اساس دستور ترامپ

استفاده پلیس آمریکا از نفربرهای زرهی آزاد شد

رئیس جمهور آمریکا طی حکمی دسترسی نیروهای پلیس به تسلیحات پیشرفته ارتش را آزاد اعلام کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از بی بی سی، «دونالد ترامپ» طی حکمی به نیروهای پلیس آمریکا اجازه داد برای انجام ماموریت‌های خود به تسلیحات پیشرفته ارتش دسترسی داشته باشند.

این در حالی است که پیشتر «باراک اوباما» طی حکمی چنین امکانی را از نیروهای پلیس سلب کرده و استفاده پلیس از چنین تسلیحاتی را ممنوع کرده بود.

به این ترتیب نیروهای پلیس اجازه می‌یابند برای سرکوب اعتراضات مردمی از تسلیحات پیشرفته و تجهیزاتی مانند نفربرهای زرهی استفاده کنند.

در همین حال «جف سشنز» دادستان کل آمریکا ضمن حمایت از این تصمیم ترامپ مدعی شده است که این حکم با هدف تامین امنیت نیروهای پلیس صادر شده است.

گفتنی است باراک اوباما در سال ۲۰۱۴ و پس از ناآرامی‌ها در شهر فرگوسن میسوری ارتش را از تحویل برخی تحهیزات نظامی به پلیس منع کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار