دبیر شبکه مردمی انفاق گفت: با بهرهگیری از نحوه فعالیت جهادگران ایده شبکه مردمی انفاق را عملیاتی کردیم و اکنون یک شبکه بزرگ انفاق مردمی در استان هستیم.
محمد جواد خواجه وند، دبیر شبکه مردمی انفاق در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: سال گذشته در شهریور ماه با پایش اردو های جهادی سراسر کشور و بررسی نحوه فعالیت آنها در خصوص شناسایی و نحوه عمل کردن به وظایف از پیش تعیین شده ایده تشکیل یک گروه جهادی مبتنی بر شبکه سازی مردمی به ذهنم آمد و با اجرای آن در یک مقیاس محدود آن را عملیاتی کردم.
خواجه وند ادامه داد: با فراخوان در کانال تلگرامی که مدیریت آن را بر عهده داشتم مبلغی به شکل اعانه جمع شد که توانستیم، 100 قلم لوازم التحریر خریده و در بین دانش آموزان محروم توزیع کنیم.
وی افزود: با بسط این کار توانستیم در رمضان امسال به مدت دو شب در یکی از مساجد در نقاط محروم شهر افطاری ساده بدهیم و اگر چه هزینه دادن یک افطاری کامل را داشتیم اما برای ترویج نظر مقام معظم رهبری برای افطاری ساده اقدام به توزیع بسته های افطاری ساده در بین نمازگزاران کردیم.
دبیر شبکه مردمی انفاق بیان داشت: با راه اندازی کانال تلگرامی و تبلیغاتی مبتنی بر تصویر سازی های گرافیکی با کمک یک مجموعه دیگر توانستیم جمعی از خیرین را در یک محل مجازی جمع کنیم و از طرفی به برخی نیازمندان خاص که خیرین معرفی میکردند دست پیدا کنیم لذا در این خصوص یک بیمار که برای اقلام دارویی خود مشکلاتی داشت را توانستیم نیازهایش را برطرف کنیم.
خواجه وند با اشاره به توزیع بسته غذایی در مناطق محروم در ماه رمضان سال جاری بیان داشت: گوشت مرغ، روغن، رب، ماکارونی، قند و شکر و سویا و دیگر اقلام این چنینی را با حمایت خیرین که از طریق شبکه سازی گسترده اینترنتی سازماندهی شده بودند بسته بندی کردیم و 50 بسته از اینها را به دست نیازمندان رساندیم.
این فعال دانشجویی افزود: طرح بزرگی را که برای مهر ماه سال جاری در نظر داریم و برای آن با 12 مجموعه خیریه دیگر وارد همکاری شده این، طرح مهربانی در ماه مهر است که هدف گذاری ما تامین یک هزار از نیاز های دانش آموزان نیازمند بوده و تا کنون نیمی از آن محقق شده است.
وی اظهار داشت: در یک مورد فوری که یک نیازمند مجبور بود تا پایان چند روز مبلغ سه میلیون تومان برای رهن خانه ای که در آن بود بپردازد با حمایت خیرین یک روزه این مبلغ جمع آوری شد و ما به دست آن فرد نیازمند رساندیم که این سرعت عمل برای یک گروه تازه کار همه را شگفت زده کرد.
خواجه وند گفت: در سالروز یک سالگی این شبکه مردمی که همزمان با شهادت شهید حججی بود، کتابخانه ای را به یک مرکز نگه داری کودکان بهزستی که حاوی 50 عدد کتاب مناسب کودکان بود را هدیه کردیم و این جشن را در محل نگه داری کودکان گرفتیم تا به آنها هم دلگرمی بدهیم.
وی در پایان تاکید کرد: اکنون نیز شبکه مردمی انفاق در حال ورود به کارهای پژوهشی و تحقیقاتی است و در حال کار بر پروژه تحقیقاتی انفاق در قرآن هستیم تا با استخراج تمامی آیات این کار را به شکل تصویر سازی کودکانه درآوریم و در مدارس برای فرهنگ سازی امر انفاق به شیوه نوین آن به نمایش درآوریم.